Uusimmat

Pelihahmon rintojen kasvattaminen aiheutti Cyberpunk 2077:ssa härskin tilanteen – nyt bugi on monen pelaajan harmiksi korjattu

10.11.2022 14:08 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n uusi päivitys korjaa bugin, joka ilmeni pelaajan suurentaessa pelihahmon rintavarustusta.

Pari vuotta sitten ilmestynyt Cyberpunk 2077 saa vieläkin bugikorjauksia, ja nyt GamesRadar kertoo, että tuore päivitys korjaa bugin, joka liittyi pelihahmon rintojen suurentamiseen.

Pelin äskettäin saaman päivityksen tiedoissa lukee:

”Korjattu ongelma, jossa V:n rinnat klippaavat läpi vaatteista, kun niiden kokoa on muokattu Ripperdocilla.”

Kuten kuvaus kertoo, ovat pelihahmon rintoja suurentaneet pelaajat törmänneet bugiin, jossa hahmon vaatteet eivät yllättäen mukaudukaan rintojen kokoon. Tämä ongelma on tiettävästi pysynyt pelissä kaksi vuotta, mutta nyt sen pitäisi siis olla korjattu.

Kuten GamesRadar kertoo, tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Cyberpunk 2077:stä on siivottu pois tahatonta alastomuutta. Pian pelin ilmestymisen jälkeen havaittiin bugi, jossa pelihahmo ilmestyi osittain auton ulkopuolelle, ilman housuja. Tämä korjattiin jo aiemmin, mutta rintoihin liittyvä bugi oli säilynyt pelissä pidempään.

Cyberpunk 2077:n alkutaival oli kivinen, mutta päivitysten myötä peli on lähtenyt uuteen nousukiitoon. Lokakuussa kerroimme, että peli on syksyn myötä tavoittanut entistä suuremmat pelaajamäärät. Tämä jo kertoo siitä, että CD Projekt Red on saanut muokattua pelinsä huomattavasti pelattavampaan kuntoon.

LUE MYÖS: Cyberpunk 2077 elää kukoistuskautta – jo kuukauden ajan hurjat pelaajamäärät