Uusimmat

Dark Soulsin PC-version lisäsisältö myös konsoleille, Steam-versio tulossa

01.06.2012 12:00 Tero Lehtiniemi

Dark Soulsin 24. päivä elokuuta julkaistavan PC-version ympärillä on pyörinyt kaksikin huhua. Toinen niistä koskee PC-versioon luvatun lisäsisällön saapumista konsoleille, toinen taas sitä että saapuuko kauan odotettu roolipeliklassikko myös Steamiin. Vastaus molempiin on toivottu: kyllä. Mutta pienin varauksin.

Vaikka Steam-julkaisua pyytänty adressin keräsikin vain noin 23 000 nimeä, on aiempaan Games for Windows -suunnitelmaan tehty kuitenkin muutos. Pelistä nimittäin saadaan nyt myös versio Valven Steam-palveluun.

Tärkeämpi juttu on kuitenkin se, että PC-versioon luvattu lisäsisältö saapuu myös konsoleille. Matkassa on kuitenkin pari muttaa. Artorias of the Abyss -niminen laajennus tulee ensinnäkinb olemaan maksullinen, ja hinnaksi on väläytelty 1200 M$-pistettä tai noin 14 euroa. Toinen mutta on se, että DLC ja sen sisältävä erikoisversio pelistä saapuvat konsoleille vasta joskus ensi talvena.

Vaikka uutiset ovat periaatteessa hyviä, suhtaudun itse ainakin hiukan nuivasti siihen että osalla versioista uudesta sisällöstä rahastetaan, osalla ei. Esimerkiksi Witcher 2:n suhteen vastaava tilanne hoidettiin mielelläni tyylillä, kun PC-pelaajat saivat Xbox 360 -version uuden sisällön ilmaiseksi.

Lisäksi pelin uusi versio on nimeltään Dark Souls: Prepare to Die Edition. Ihan oikeasti, hauska juttu mutta slogania käytettiin jo alkuperäisen pelin nettisivuillakin. Oisko pitänyt keksiä jotain uutta jo?

Alla uuden version traileri.

Lähde: IGN

Lisää aiheesta

Dark Souls (PS3, Xbox 360)

Lue myös

Ghost Recon: Future Soldier (PC, PS3, Xbox 360)

Starhawk (PS3)

Onko tässä kaikkien aikojen kallein pelin erikoisversio?

WoW-antisankari Leeroy Jenkins päätyi lyhytelokuvan tähdeksi