UUSIMMAT

Dead Space 2 ja Crysis 2 ennen huhtikuuta 2011

17.01.2010 13:00 | Jouni Mäki-Panula

Electronic Artsin toimitusjohtaja John Riccitiello on kertonut odottavansa Dead Space 2:n ja Crysis 2:n olevan täydessä vauhdissa yhtiön tilikauden 2011 aikana.

Käytännössä kommentti tarkoittaa, että Dead Space 2 ja Crysis 2 julkaistaan viimeistään maaliskuussa 2011. Täydestä vauhdista voisi myös päätellä, että pelit eivät ilmesty aivan loppukuusta, vaan mahdollisesti aiemmin kyseisellä vuosineljänneksellä.

Dead Space 2:a kehitetään PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. PC-pelitalona kunnostautunut Crytek kehittää Crysis 2:a ensimmäisenä konsolipelinään myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: Dead Space 2 and Crysis 2 by March 2011.

Lisää aiheesta

Crysis (PC)

Dead Space – avaruuskauhun grafiikkaa suunnittelijoiden pöydältä

Dead Space (PC, PS3, 360)

Dead Space Extraction (Wii)

Lue myös

Arvostelu: Army of Two: The 40th Day (PS3, Xbox 360)

Heavy Rain 24. helmikuuta

Microsoft: Xbox on 3D-konsoli

Ooh! Uudet kuvat Alan Wakesta!

Keskustelu

Niin siis Dead space 2 EI tule PC:lle. Se tulee vaan PS3:llr ja X0:lle. Menkää vaikka lukemaan

Jaska hei, no mitäs luulisit? Konsolit PC:tä valovuosia perässä sekä toinen konsoleista, viittaan siis PS3 alustana on todella ongelmallinen ja monimutkainen. Siihen on pakko panostaa paljolti enemmän kuin mitä PC versioon. Konsoleille tehtävä myös graafinen rampautus sehän on selvää. Toivottavasti PC versiota ei näiden versioiden pohjalta tyhmennetä ja yksinkertaisteta (huonossa mielessä). Graafisesti tulee olemaan PC:llä melko samaa luulisin. Tietenkin uutta efekti hifistelyä ja varsinkin uusimmalla direktäksällä spedeilyä luvassa ja se on saletti.

6#

En minä sinusta tiedä mutta normaali ihminen tosiaankin pyörähtää yhtä sukkelasti, oli sillä kädessä rynkky tahi puukko.

9#

Miten niin panostavat ”selkeästi enemmän konsoliversioon” ?

Pc:llä tuon dead spacen ohjaus söi miestä sen verran, että jäi tämä peli pelaamatta.

Dead Space oli kyllä täysin pelaamiskelvoton. Kaunis kuin karkki mutta kontrollit niin täysin rektaaliosastolta kuin voi olla.

Hyvä syy hankkia Dead Space peli kun kerta jatko-osa on tulossa. Crysis 2 voisin ehkä hankkia, mutta kun ympäristönä on viidakon sijasta halvatun betoniviidakko. Vaihtelu virkistää viidakosta toiseen.

Saa nähä mitä tuosta Crysiksestäkin tulee, kun panostavat selkeästi enemmän konsoli versioon. :/

Dead Space oli loistava :> Sitä tuli tahkottua pari kertaa putkeen läpi PS3:lla. Siinä ainakin omasta mielestä ohjaus toimi hyvin.

@3

Energiajuomaa saaneiden oravien pelit ova CS ja Unreal tournament, näiden pelaajille kun antaa pelattavaksi pelin joka huomioi sen, että ihminen ei pyörähdä rynkky kädessä yhtä sukkelasti kuin puukko kädessä, niin johan tulee itkua…

Kai se on toinen gtx260 tähä rinnalle ( tai fermi suoraan ) hommattava jos tota crysis 2 meinaa pelata ens vuon =’I

harmi kun dead space ykkösessä oli täysin rampautettu aseen kanssa liikkuminen. jos 180 asteen käännöstä varten täytyy vetää täydellä herkkyydelläkin hiiri maton yli niin jotain on tehty väärin. jos pitää nopeuden siinä täysillä, niin aseettomana ukko pyörähtää 6 kierrosta sama matka hiirtä liikuttamalla.

Niimpä :D ja isaac clarke osaa jopa tässä osassa puhua :D toivottavasti ääninäyttelijä on sit äijämeininkiä eikä mitn ininää

Muropaketin uusimmat