Uusimmat

Delta Force -sarja jatkuu pitkästä aikaa: Xtreme 2

29.06.2009 23:31 Jukka O. Kauppinen

Joskus vuonna kivi ja linko Novalogic-niminen pelitalo oli kuumaa kamaa, megalomaanista hypeä ja sen päälle firman pelitkin olivat sssssairrraan hyviä. Sittemmin firman tähti vähän laski, kun 3D-kiihdytetty grafiikka jyräsi softavokselit. Vaikka firmasta ei olekaan juuri kuultu viime vuosina, niin on se näemmä yhä hengissä. Delta Force: Xtreme 2 näet julkaistaan jo kohtapuoliin.

Delta Force -pelit ovat Novalogicin historian menestyneimpiä pelejä. Upeiden Comanche-simujen ohella ne jyräsivät vuosikymmen sitten PC-pelimaailmaa, mutta nyttemmin firmalla ei tunnu olevan jäljellä enää kykyä tai halua uusien teosten luomiseen. Lämmitelläänpä sitten edes vanhoja.

Xtreme 2 tarjoilee ”värikästä yksinpelitoimintaa, jossa pelaajat ottavat komentoonsa ryhmän jenkkiarmeijan tappavimpia sotilaita taistellakseen maailman vaarallisimmissa erikoistehtävissä.”

Lisänä sotasopassa on 150 pelaajan matsit mahdollistava moninpeli.

Vähän kuitenkin mietityttää mitä oikein on luvassa. Delta Force Xtreme -peli kun oli ihan ensimmäisen Delta Force -pelin nykyaikaan modernisoitu päivitys. Onko Xtreme 2 sitten Delta Force 2:n modernisointi? Ja onko peli ihan aikuisten oikeasti yhtä ruma kuin kuvissa näyttää?

Ensimmäinen Delta Force -peli julkaistiin PC:lle vuonna 1998.

Lisätietoja: http://www.novalogic.com/

Lisää aiheesta

Delta Force 2 (PC)

Delta Force 2:n vahvuus on kuitenkin muualla kuin grafiikassa. Pelin tehtävät ovat nimittäin todella monipuolisia ja mielenkiintoisesti suunniteltuja. Pelistä löytyy tietysti perinteisiä tuhoamistehtäviä, mutta myös joukko aivan ennen näkemättömiä skenaarioita.

Delta Force: Black Hawk Down (pc)

Black Hawk Downin mielenkiintoisimpia piirteitä on mahdollisuus hypätä erilaisten ajoneuvojen kyytiin, kuten helikoptereihin, rekkojen lavalle tai panssariajoneuvojen tykkitorniin. Katoilta ja maasta löytyy myös konetuliaseita, jotka voi valjastaa, kuten myös kuljetushelikoptereissa olevat minigunit. Tämä on kieltämättä kiva lisä, mutta heti alkumetreillä alkaa kaivata mahdollisuutta päästä itse ohjaamaan näitä ajoneuvoja.

Delta Force – Black Hawk Down: Team Sabre (PC)

Delta Force – Black Hawk Down: Team Sabren kaltaisen lisälevyn suurimpana ongelmana on emopelin keskinkertaisuus. Kun keskitason pelille lähdetään tekemään lisälevyä, siitä tulee vain harvoin hyvä.

Lue myös

Arvostelu: Wheelman (PC, PS3, 360)

Grigsbyn panssarit vyöryvät itään: War in the East

Modern Warfare 2:sta tulee kaikkien aikojen suurin viihdejulkaisu

Sturmovik-konsolisimun kotisivut avattiin

Sählääkö EA Syndicaten?

Muropaketin uusimmat