Uusimmat

Destiny 2 pyörsi neljä vuotta sitten tehdyn muutoksen, eivätkä pelaajat ole tyytyväisiä

Kuva: © Bungie

29.04.2024 16:48 Muropaketin toimitus

Bungie on peruuttanut kohupäätöksensä.

Bungie on ilmoittanut poistavansa Destiny 2:n aseista kehitysrajoituksen, mikä on aiheuttanut pelisarjan vanhoissa faneissa tyytymättömyyttä.

Studio julkisti vuonna 2020 kohua herättäneen päätöksen jättää tietyt fanien lempiaseet historiaan ilmoittamalla, ettei näitä voi enää kehittää enää paremmiksi tulevissa laajennuksissa ja tehden näistä siten turhia, uutisoi Eurogamer. Tuleva The Final Shape -laajennus pyörtää muutoksen viimein, joten vanhat aseet voi jatkossa ottaa mukaan uusiin seikkailuihin.

Kaikki fanit eivät ole ottaneet uutista kuitenkaan hyvällä, sillä he olivat ennättäneet jo tuhota turhiksi jäädyt aseet saadakseen tilaa varastoihinsa. Erityisesti osaa pelaajista harmittaa, että kehittäjät itse sanoivat aikaisemmin vanhojen aseiden muuttuneen tarpeettomiksi ja olevan poistettavissa uusien tieltä.

Kehittäjät ovat pahoitelleet päätöstä ja harmitelleet, ettei pelissä ole minkäänlaista mekaniikkaa saada tuhottuja aseita takaisin. Studion kehittäjä Josh Kulinkski kuitenkin totesi, että tällaiset ratkaisut ovat osa live service -pelien kehitystä, joissa vanhoja päätöksiä saatetaan joutua perumaan. Kulinkski uskookin, että nykyinen muutos tekee Destinystä paremman pelin tulevaisuudessa.

Destiny 2: The Final Shape julkaistaan 4. kesäkuuta.

Muropaketin uusimmat