Uusimmat

Destiny 3:n väitetään olevan jo kehitteillä

Kuva: © Bungie

12.04.2024 16:22 Muropaketin toimitus

Bungie suuntaa jo seuraavan Destinyn pariin.

Destiny 2:n lähestyessä kymmenvuotisen tarinakaarensa huipentumaa kesällä julkaistavassa The Final Shape -laajennuksessa, Bungien väitetään työstävän pelille jo virallista jatko-osaa.

Väite pohjautuu verrattain tuntemattomaan käyttäjään, joka osui kuitenkin oikeaan vuotaessaan tulevan laajennuksen Prismatic-hahmoluokan ennen sen virallista julkaisua, uutisoi Eurogamer. Aiemmin samainen käyttäjä väitti Destiny 3:n olevan jo kehitteillä, mikä on aiemman väitteen osuttua kohteeseen noussut ajankohtaiseksi.

Hänen mukaansa Destiny 3:n suurin muutos nykyiseen olisi hahmoluokista luopuminen, jolloin pelaajat voisivat vaihdella kykyjä vapaasti nykyisen kolmen hahmoluokan välillä. Hän kuitenkin myönsi, että tieto on tullut entisiltä bungielaisilta ja suunnitelmat ovat voineet sittemmin muuttua.

Vaikka Destiny 3:a ei ole virallisesti julkistettu, Bungie on myöntänyt jatkavansa avaruusoopperansa tarinaa myös tulevan The Final Shape -laajennuksen jälkeen. Tästä kerrotaan virallisesti lisää laajennuksen jälkeen.

Destiny 2: The Final Shape julkaistaan 4. kesäkuuta.