Uusimmat

Dungeons of Dredmor sai ilmaista DLC:tä, Steam Workshop -tuen ja roiman alennusmyynnin!

06.06.2012 11:00 Miikka Lehtonen

Dungeons of Dredmor on viime vuoden veikeimpiä pelejä. Gaslamp Gamesin humoristinen roguelike oli alkujaan jo hauska peli, mutta kaipasi sisältöä. Ja nykyään sitä sitten löytyykin. Ensin maksullinen DLC, sitten päivitykset ja nyt ilmainen DLC-paketti ovat pitäneet huolta siitä, että pelillä on jo kokoa. Ja nyt se paisuminen vasta alkaa.

Gaslamp Gamesin mainio luolastoseikkailu sai vihdoin kauan odotetun DLC:nsä, joka lisää peliin uusia kykypuita, uusia luolasto-ominaisuuksia ja ties mitä muuta. Koska kyseessä on pitkälti fanien tekemistä modeista — jotka Gaslamp Games on sitten viilannut viimeisen päälle — koostuva DLC-paketti, siitä ei tietenkään veloiteta rahaa, vaan se on ilmainen. Yksi juju kuitenkin löytyy: lisälevy pitää nimetä itse. ”The You Must Name the Expansion” Pack on vihdoin livenä ja ladattavissa.

Samaan syssyyn Dredmor sai myös yllättäen Steam Workshop -tuen, joka räjäyttäneekin sitten potin täysin. Fanit voivat vihdoin toteuttaa peliin omia älyttömiä lisäyksiään, eli sisällön määrä tullee tästä eteenpäin paisumaan eksponentiaalisesti. Itse nappasin pelin Realm of the Diggle Gods -DLC:n kera viime joulun Steam-alesta ja sen jälkeen pelitunteja on kertynyt kymmeniä, joten perinteinen roguelike-charmi kyllä löytyy. Ja peli on myös oikeasti hauska! Miten harvinaista! Kannattaakin tutustua, sillä normaalisti lähemmäs kympin hintainen peli + DLC -kombo irtoaa nyt Steamista parilla eurolla.

Sitä ennen voi toki vilkaista, mitä kaikkea tuore DLC todella sisältää. Kamaa kun riittää!

Linkki: Dungeons of Dredmor Steamissa

Lue myös

E3 2012 päivästä päivään (osa 1)

E3Dome: UFC-lisenssin menetys EA:lle johti THQ:n San Diegon studion sulkemiseen

E3Dome: Wonderbook – Sonyn uusi Move-kokeilu

Haluatko nähdä videokuvaa uudesta Carmageddonista? Tietenkin haluat!

Muropaketin uusimmat