Uusimmat

E3: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy on pelattavissa myös Cocolla – Katso julkaisutraileri

14.06.2017 11:32 Muropaketin toimitus

Pian ilmestyvä Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -pelikokoelma on saanut virallisen julkaisutrailerin. Kehittäjät ovat myös paljastaneet, että koko pelitrilogian voi pelata läpi myös Crashin pikkusiskolla.

Odotettu pelikokoelma Crash Bandicoot N. Sane Collection saapuu 30. kesäkuuta PlayStation 4:lle, ja nyt peli on saanut E3-messujen myötä myös virallisen julkaisutrailerin.

Alta näet sekä trailerin että Crash Bandicootin virallisen Twitter-tilin jakaman twiitin, jossa paljastetaan merkittävä lisäys Crashin uudesta tulemisesta. N. Sane Trilogyssa kaikki alkuperäiset pelit voi pelata myös Crashin pikkusiskolla Coco Bandicootilla. Twiitin videosta näet pelikuvaa Cocolla pelaamisesta.

Crash Bandicoot
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat