Uusimmat

E3: Microsoftin pelitulva: Tekken 7, Scalebound, Dead Rising 4

13.06.2016 22:04 Jukka O. Kauppinen

Microsoftin lehdistötilaisuudessa tarjoiltiin pitkä liuta tulevia Xbox One- ja Windows -pelejä – ja vähemmän yllättäen PC-pelaaminen suuntaa todella rankasti kohti Windows 10 –alustaa. Valtaosa isoista PC-peleistä näet vaatii Wintoosa kympin.

 

Tekken 7 saapuu Bandai Namcon käsistä ensi vuoden puolella, mutta odottavien aika ei ole ehkä ihan hirveän kamala. Faneille näet tarjoillaan Tekken Tag Tournament 2 –peli ilmaiseksi vähän yli viikon ajan, tästä hetkestä laskettuna. Tosin sillä kikalla, että Xbox Live Gold –tili pitää löytyä. TTT2:n saa niin Xbox 360:lle kuin Xbox Onelle, jälkimämiselle yhteensopivuusversiona.

Itse Tekken 7 näytti trailerilla aika mälsältä ja jopa tyhmältä. Mutta ehkä se sitten pelinä on demovideota parempi. Unreal Engine 4:llä pyörivä taistelupeli jatkaa yli 45 miljoonaa kappaletta myyneen sarjan tarinaa, ja luvassa on 30+ hahmoa, mukana jopa Street Fightereista vieraileva Akuma.

Tekken 7 ilmestyy PC:lle, PS4:lle ja XboxOnelle.

 

 

Dead Rising 4. Voi pojat. Näyttää ihan yhtä päättömän hauskalta kuin aina. Frank West –parka se vain ei pääse eroon zombie-infektioista, ja herra joutuu taas rakentelemaan uusia aseita ja suojavälineitä – ja kehittämään ties minkälaisia kulkuneuvoja, joilla zomppelilaumoja saadaan kumoon.

Dedit ovat olleet aina oikein lystejä, mitä nyt kakkonen kävi vähän sivuraiteilla tietyiltä kohdin. Mutta tätä kannattaa odottaa!

 

 

Scalebound on yhä Scalebound. Toissavuonna ensimmäisen kerran esitelty PlatinumGamesin massiivinen mätkintäooppera on yhä työn alla, ja näillä näkymin sitä kannattaa odotella vasta ensi vuoden puolella. Täytyy tosin sanoa, että on tätäkin peliä paremmilla trailereilla aiemmin esitelty. Nyt mieleen jäi lähinnä komeita maisemia ja päätöntä kaaosta, jotka tosin ovatkin tietyssä mielessä Platinimien tavaramerkki. Muun muassa Bayonettat tehnyt firma kun tunnetaan nimenomaan rankasta mätöstään.

Peli saapunee 2017 puolella Xbox Onelle ja Windows 10:lle.

 

 

Lue myös: Kaikki E3-uutiset

 

Tekken 7

Tekken 7

Dead Rising 4

Dead Rising 4

Scalebound

Scalebound

 

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat