Uusimmat

EA nauttii Bulletstormin saamista seksirikossyytöksistä

15.03.2011 10:20 Tero Lehtiniemi

Äskettäin julkaistu Bulletstorm on eDomen toimituksen ja myös monen muun mielestä varsin erinomainen peli. Yhdysvaltalainen, pääosin paikallisten sekopäiden pää-äänenkannattajana tunnettu Fox News on kuitenkin asiasta eri mieltä. Yksi Foxin ”asiantuntijoista” nimittäin oli taannoin sitä mieltä, että Bulletstorm on yksi syypää siihen minkä takia seksuaalirikosten määrä on lähtenyt kasvuun. Tällaisten syytösten edessä pelin julkaissut EA kuitenkin teki hieman yllättävästi: kiitti Foxia.

EA-pomo Frank Gibeau on nimittäin antanut IndustryGamersille haastattelun, jossa tämä kertoo avoimesti yhtiönsä suorastaan rakastavan Fox Newsiä. Syy on se, että tämän tyyppiset mielipide-erot itse asiassa vain tekevät pelille hyvää. Fox News on aiemmin ottanut hampaisiinsa muun muassa Mass Effectien asarit ja Medal of Honorin talebanit, eikä koskaan varsinaisesti ole ollut väärässä. Kyseessä Gibeaun mukaan media, jonka yleisössä tuskin kukaan pelaa Bulletstormin kaltaisia pelejä, ja Foxin tarkoituksena on saada tällaisten ihmisten huomio.

Harvasanainen kritiikki ei ainakaan ole haitannut pelin myyntiä. Bulletstorm oli viikoilla 7-8 Suomen seitsemänneksi myydyin peli, ja Yhdysvalloissakin myi ensimmäisen viikkonsa aikana yli 300 000 kappaletta.

Linkki: Is Bulletstorm the worst game in the world?

Linkki: EA Games Boss: ”We love Fox News”

Lisää aiheesta

Bulletstorm (PC, PS3, Xbox 360)

Bulletstormin lehdistölahjukset: kilo lihaa ja kourallinen hylsyjä

Lue myös

Rift (PC)

Nintendo 3DS – jättitestissä 3DS:n julkaisupelit

Blizzardin Titania voi jo pelata

Sonyn NGP Eurooppaan jouluksi?