Uusimmat

Ennakossa Planescapen perillinen: Torment: Tides of Numenera

05.02.2016 13:00 Jukka O. Kauppinen

Pekka Leinonen matkusti kaukaiseen paikkaan, tuonne jonnekin menneeseen tulevaisuuteen, outoihin maailmoihin. Sieltä näet löytyi Torment: Tides of Numenera -roolipelin esiversio, joka häntä niin kovin innoitti:

Pelaan early access -betaa ensimmäistä kertaa. Meni tovi sisäistyä tosiasiaan, että kyseessä todella on nollaversio. Ja se näkyy, se näkyy. Toisin sanoen järkyttävässä määrässä bugeja ja keskeneräisyyksiä. Luin foorumilta, että testiversio olisi noin 20% julkaisusta.

Onhan se kieltämättä huvittavaa, kun on menossa johonkin luolastoon, niin peli loihe lausumaan: ”Juu, tää paikka ei ole vielä valmis, mutta kuvittele että laskeuduit kerroksen alemmaksi, taistelit ja palasit voitokkaana, noin, päästämme jatkamaan peliä” tai ”Tässäkin olisi sikahieno labyrintti, jossa tapaat useita henkilöitä, jotka määrittävät kohtalosi, mutta saat nyt valita tällä kertaa tästä kolmesta vaihtoehdosta mikä olet” ja tietysti henkilökohtainen suosikkini, jolle nauroin ääneen: ”Kaiken järjen mukaan olisit kuollut. Olla vaan jaksettu koodata sitä vielä, niin nauti näistä ilmaisista kokemuspisteitä ja jatka seikkailua”

Suurehkossa kaupungissa liikutaan isometrisestä kuvakulmasta käsin. Mahdolliset seuralaiset seuraavat uskollisesti protagonistia, joten kaikkia ei tarvitse paimentaa erikseen. Kaupungissa riittää ihmeteltävää ja hienosti kirjoitettua tekstiä. Tämän tästä NPC:t tarjoavat sivutehtäviä, jotka eivät tunnu pelkältä kärpässienien keräilyltä, vaan niissä on oikea tarina.

Lue koko ennakko: Torment: Tides of Numenera -ennakko (PC)

 

 

Lisää aiheesta

80 Days (Android, iOS, Mac, PC)

Black Island (Mac, PC)

Dragon’s Dogma: Dark Arisen (PC)

Guild Wars 2: Heart of Thorns (Mac, PC)

King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Xenoblade Chronicles X (Wii U)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat