Uusimmat

Everspace 2 on huomattavasti laajempi kuin edeltäjänsä – uusi traileri paljastaa julkaisupäivän

06.02.2023 17:52 Muropaketin toimitus

Steamissä Early Access -pelinä oleva Everspace 2 on monien mieleen, sillä peli on saanut murskaavan myönteisiä arvosteluita siitä saakka, kun se saapui pelikauppaan tammikuussa 2021.

Everspace 2 on toiminta- ja avaruusseikkailupeli, jossa hypätään suorittamaan erilaisia tehtäviä ja haasteita. Pelin on luvattu tarjoavan ainutlaatuisen avaruuskokemuksen, joka perustuu selviytymiseen ja uusien maailmojen tutkimiseen joko yksin tai muiden kanssa. Everspace 2:n tärkein elementti on avaruusalus, jonka lasereita ja panssareita päivitetään jatkuvasti. Se onnistuu esimerkiksi taistelun hävinneiden aluksien osia keräämällä. Aluksia on tarjolla monien eri luokkien verran, ja niitä voi kustomoida omaan makuun sopivaksi.

Everspace 2:sta on tänään julkaistu tuore traileri, jolla näytetään avaruustoiminnan lisäksi pelin julkaisupäivä.

“Ensimmäinen Everspace oli lineaarinen roolipeli, mutta jatko-osa on semiavoimeen maailmaan sijoittuva toimintaroolipeli. Maailma on rakennettu niin, että itse matkustamiseen ei tarvitse tuhlata paljon aikaa, joten toimintaa ja tutkimista on tarjolla kaiken aikaa ympäri eri galakseja”, peliä kehittävän Rockfish Games -studion toimitusjohtaja Michael Schade keroi Microsoftin id@xbox-striimissä.

Everspace 2 tulee saataville PC:lle huhtikuun 6. päivä. Peli julkaistaan PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille ensi kesänä.

LUE MYÖS: No Man’s Sky -kehittäjän aiempi peli on nyt pelattavana ilmaiseksi

Everspace 2