Uusimmat

Fallout 3:n Operation Anchorage: lyhyt ja vaatimaton

30.01.2009 11:00 Muropaketin toimitus

Windows- ja Xbox 360 -pelaajat pääsivät juuri nauttimaan Fallout 3:n ensimmäisestä virallisesta lisäsisällöstä, kun Bethsoft julkaisi Operation: Anchorage nimellä kulkevan ladattavan maksullisen lisäpaketin. Se vie Fallout 3 –pelaajat menneisyyden Alaskaan, jossa jenkit kävivät historiallinen taistelun punaista valloittajaa vastaan.

Tehtävä avautuu hahmolle radiosta pärähtävän hätäkutsun muodossa. Samalla karttaan ilmestyy uusi kohde, jossa pelaajan apua kaipaillaan.

Pääosa tehtävästä käydään hieman alkuperäisen tarinan Tranquillity Lane -osion tapaan simulaattorissa. Hahmon varusteet ja mahdolliset perskärpäset jäävät jälleen ulkopuolelle odottelemaan, kuten vastaavia ei myöskään kulkeudu keinotodellisuudesta takaisin. Ominaisuudet ja taidot taasen ovat monella ammuskeluun painottuneella levutetulla pelihahmolla varmasti jopa turhankin kovat näin suoraviivaiseen tehtävään.


Operation: Anchorage on suhteellisen vaatimattoman vaikeustasonsa ja räiskintäputkensa lisäksi nopeasti läpäisty. Mistään Oblivionin Horse Armor -paketista ei nyt onneksi ole kyse, vaikkakin seuraaville maksullisille lisäosille jää tästä paljon parannettavaa. PC-puolelle julkaistu sisältöeditori on tuonut myös ilmaista kivaa modien muodossa. Seuraavat viralliset lisäpaketit The Pitt ja Broken Steel nähdään helmi- ja maaliskuussa.

Lisätietoja: http://fallout.bethsoft.com/

Lisää aiheesta

Fallout 3 laajenee: lisää seikkailuja alkuvuodesta

Fallout 3 päivittyi, ensimmäinen laajennus julkaistaan 27.1.

Fallout 3:n maksimitaso nousee keväällä

Lue myös

Arvostelu: Naruto: Broken Bond (360)

Nintendo leikkasi talousennusteitaan, Sonyn myynnit laskivat

Paradox panostaa rankasti indiepeleihin

Penumbra-tiimi siirtyy 1700-luvulle

Rockstar: emme kaipaa arvostusta