Uusimmat

Fallout: New Vegasin pelitestaus ei nyt ihan vakuuta

20.10.2010 12:15 Tero Lehtiniemi

Obsidian Entertainment on tunnettu tarinallisesti mainioista peleistä, joiden potentiaali tuuppaa aina hiukan hukkumaan puutteellisen pelitestauksen ja kiireen takia. Niinpä firman uusinta peliä, Fallout: New Vegasia on eDomen toimituksessa odotettu ristiriitaisin tuntein. Alkuviikoista Jenkeissä julkaistu peli on Youtube-videoiden perusteella pelitestauksellisesti taattua Obsidian-laatua.

Optimistikin voisi sanoa, että jos ensimmäinen asia minkä pelissä näet, ei toimi, hommat olisi ehkä voinut hoitaa paremmin. Näin on kuitenkin juuri New Vegasin suhteen käynyt. Alla olevan Youtube-videon perusteella pientä hiottavaa vielä löytyy.

Pelistä löytyy tämän lisäksi ilmeisesti myös hieman ikävämpiäkin bugeja, mutta todennäköisesti joskus ensi viikolla ulos putkahtavasta eDomen arvostelusta selviää, miten Obsidian on tällä kertaa onnistunut. Firman edellinen peli Alpha Protocol oli puutteistaan huolimatta todella viihdyttävä, ja New Vegas on allekirjoittaneelle yksi loppuvuoden odotetuimpia pelejä. Vaikka vähän pelottaakin, en millään haluaisi pettyä.

Lue myös

Tässä syy ilmaisen Lord of the Rings Onlinen myöhästymiselle

Pelaa DJ Hero 2:ta eDomen pelihallissa

Hulk Hogan pistää nettipainiksi

Uusi japsirope tarjoaa tissejä ja lampaita