Uusimmat

Fanit kyselevät jatkuvasti The Last of Us Part 3:n perään – Naughty Dog on seuraavan pelinsä valinnut, eikä suostu sitä paljastamaan

14.03.2023 14:36 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Neil Druckmannin mukaan Naughty Dog -studiolla ollaan täyttä häkää uuden pelin kimpussa, mutta projektia ei vielä paljasteta.

The Last of Us -kuume on nyt huipussaan HBO Maxin ylistetyn tv-sarjan vanavedessä, ja pelaajat toivovat tietenkin kuumeisesti jatkoa myös pelisarjalle. Jo viime vuonna lähti liikkumaan huhuja, että Naughty Dog olisi seuraavaksi kehittämässä The Last of Us Part 3:n, mutta tietoa ei ole millään tapaa vahvistettu.

Nyt pelien ohjaaja Neil Druckmann yrittääkin rauhoitella huhuja ja jatkuvia kyselyjä jatko-osan perään. Tuoreessa haastattelussa Druckmann selitti, että kaikkien projektien valmistuttua Naughty Dogilla käydään läpi useita vaihtoehtoja studion seuraavaksi peliksi. Tämän kokeiluvaiheen päätteeksi he lopulta valitsevat, mitä peliä aletaan kehittää.

”Tiedän, että fanit todella haluavat The Last of Us Part 3:n”, Druckmann kommentoi Video Games Chroniclen mukaan.

”Kuulen siitä jatkuvasti, ja voin sanoa vain, että olemme jo tekemässä uutta projektiamme, joten päätös on jo tehty. En voi sanoa mikä se on, mutta kävimme läpi prosessimme, otimme huomioon monia eri asioita ja valitsimme sen idean, josta olimme eniten innoissamme.”

Huhuilta ei tietenkään voi välttyä, mutta ainakin tällä erää vaikuttaa siltä, ettei Naughty Dog ole vielä valmis paljastamaan uutta projektiaan. Studiolla on tekeillä myös The Last of Usin maailmaan sijoittuva moninpeli, jonka virallista julkistusta odotetaan tälle vuodelle. Projektin tiedetään alkaneen The Last of Us Part 2:n moninpelinä, mutta itsenäistyneen omaksi pelijulkaisuksi.

Pelisarjan seuraava julkaisu on The Last of Us Part I:n PC-versio, joka ilmestyy 28. maaliskuuta. Alta näet PC-version ominaisuuksia esittelevän trailerin.