Uusimmat

Final Fantasy XV:ltä odotetaan ennätysmyyntejä – muuten jäätiin persnetolle

01.04.2016 17:00 Miikka Lehtonen

Final Fantasy XV ponnahti taas pienen hiljaiselon jälkeen otsikoihin pelin tiimoilta järjestetyn fanitapahtuman myötä. Peli itse ilmestyy syyskuussa ja kun se ilmestyy, sen olisi syytä olla sarjan parhaiten myyvä osa, tai muuten Square Enix jää persnetolle. Gulp.

Pelin tuottaja Hajime Tabata kertoi, että jotta Square Enix pääsisi vuosikausien kehitysprojektin jälkeen omilleen Final Fantasy XV:n kanssa, sen täytyisi myydä yli 10 miljoonaa kappaletta. Ainoastaan yksi Final Fantasy -peli on ikinä yltänyt sellaisiin lukemiin, ja se on Final Fantasy VII. Kun huomioidaan, että Final Fantasy VII on 19 vuotta vanha peli, joka on julkaistu vuosien varrella ties mille alustoille useaan kertaan, se on aika kova tavoite.

Vertailun vuoksi The Witcher 3 ja Metal Gear Solid 5, jotka ovat esimerkkejä viime vuonna hyvin menestyineistä peleistä, ovat myyneet noin puolet Squaren tavoitemääristä. The Witcher 3 pokkasi siinä sivussa ennätysmäärän vuoden peli -palkintojakin, joten tähtäin on ainakin korkealla.

Toivotaan parasta!

Lähde: Kotaku