Uusimmat

Guild Wars 2:n ensimmäinen lisälevy julkistettiin

26.01.2015 12:00 Juho Anttila

Vuonna 2012 julkaistu Guild Wars 2 on yksi viime vuosien onnistuneemmista morppikokemuksia. Vaikka World of Warcraft ei tullutkaan kukistetuksi, on Guild Wars 2:lla ollut kuitenkin tarpeeksi omaakin sanottavaa olemassaolonsa oikeutukseksi. Nyt peli on vihdoin saamassa myös ensimmäisen lisälevynsä.

Nimeä Heart of Thorns kantava lisäri esittelee uusia ratkaisumalleja vanhoihin ongelmiin. Hahmojen kokemustasokattoa ei nosteta lainkaan. Sen sijaan maksimitason hahmoille tarjotaan uutta Mastery-järjestelmää, joka mahdollistaa pelihahmon kykypakan laajentamisen horisontaalisesti. Tämä tarkoittaa uusia koulutusmahdollisuuksia ja sitä kautta ilmeisesti nipun uusia kykyjä ja muuta mukavaa.

Lisäri lupaa toki myös vinon pinon uutta sisältöä. Uuden sisällön keskiössä on Maguuma Jungle -viidakkoalue täynnä tehtäviä, tarinoita ja pomohirviöitä. PvP-pelaajia muistetaan puolestaan upouudella Stronghold-pelimuodolla. Heart of Thornsilla ei ole vielä virallista julkaisupäivää, mutta odotellessa voi ihastella vaikka oheista julkaisutraileria.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Guild Wars 2:n kakkoskausi pyörähtää käyntiin ensi viikolla

Guild Wars 2 pisti megaserveriksi: overflow on historiaa

Guild Wars 2 saa kaivattua tuunausta ja toivottuja ominaisuuksia