Uusimmat

Haluatko pelata suomalaista MMO:ta? Nopeimmat pääsevät mukaan heti!

17.02.2011 09:30 Miikka Lehtonen

Ei siitä ole vielä montakaan hetkeä kun uutisoimme suomalaisesta Gunshine-massiivimoninpelistä. Mainostimme jo tuolloin, että betatestiin voi kohta päästä tuurilla mukaan, mutta Supercellin veikkoset olivat paitsi ennakoitua nopeampia, myös anteliaampia: beta-paikkoja on jaossa rempseät 3000.

Mikäli missasit aiemman uutisen, etkä jaksa enää klikkailla taaksepäin, kerrataan: Gunshine on suomalaisen Supercellin esikoispeli. Se on selaimessa pyörivä massiivimoninpeli, jossa pelaajat taistelevat joko pahaa superyhtiötä tai resuisia hippejä (vapaustaistelijat) vastaan grindaten parempia kamoja ja rassaten luolastoja. Hauska peli.

Mutta jutun suurin juju on nyt se, että kenenkään ei tarvitse uskoa Mr. WoWin mielipiteeseen, vaan joka iikka voi itse ottaa ja testata Gunshineä. Ainakin jos sattuu osumaan 3000 nopeimman joukkoon, sillä sen verran väkeä Domen saamalla beta-avaimella pääsee mukaan pelailemaan.

Suuntaa siis selaimesi osoitteeseen gunshine.net ja rekisteröidy suomalaisen massiivimoninpelin betaan beta-avaimella xzmb8698atah.

Linkki: gunshine.net

Lisää aiheesta

Gunshine on ilmainen ja kotimainen MMO