Uusimmat

Haluatko testata megasuositun Pixel Piracyn jatko-osaa ilmaiseksi?

14.01.2015 10:00 Miikka Lehtonen

Turkulaisen Quadro Deltan Pixel Piracy ponnahti aikanaan maailmankartalle tekijöidensä kiintoisan tempauksen ansiosta. Porukka jakeli pelin ensimmäisiä versioita itse warena. Kansa kiitti ja peli nousi myyntilistojen kärkeen. Nyt, useita päivityksiä myöhemmin, edessä on tiimin seuraava peli ja uusi tuore idea: ilmainen alfa.

Pixel Privateers on taas kerran aika piristävä tempaus. Quadro Deltan Alex Poysky postasi Pixel Piracyn Steam-foorumille ilmoituksen, jonka mukaan Pixel Privateersin alpha-versio on ulkona ja kaikkien testattavana — ilmaiseksi.

Poyskyn mukaan alkujaan suunnitelmissa oli julkaista Pixel Privateers Early Accessin kautta, aivan kuten Pixel Piracy aikanaan. ”Olemme varmoja, että se olisi myynyt hyvin ja että meillä oli tarpeeksi sisältöä vähksi aikaa, halusimme odottaa, että, kunnes peli on hyvin kiillotettu, tasapainotettu ja täynnä sisältöä (eli betassa) ennen kuin lähestymme Early Accessia”, mies kertoi.

Syitä on pari. Näistä ensimmäinen on se, että Quadro Delta työstää parhaillaan myös Pixel Piracyn Enhanced Editionia, eikä halunnut jakaa huomiotaan kahden pelin välille. Lisäksi Privateersissa on vielä sen verran vähän sisältöä, että tiimi ei halua rahastaa vielä pelillään. Joten Pixel Privateers on sitten toistaiseksi ilmainen peli.

Pixel Privateersista ei vielä pelinä paljon tiedetä, mutta sen vähän perusteella tulossa on Pixel Piracyn henkinen peli tuunauksilla. Pelaaja johtaa futuristista palkkasoturiporukkaansa tavoitteenaan valloittaa koko galaksi. Tiedossa lienee taas söpöä pikseligrafiikkaa, tiukkaa toimintaa ja ronskia huumoria, kuten edellisessä pelissäkin. Kannattaa testata!

Jos haluaa mukaan testailemaan, pelin ja ohjeet sen toimintakuntoon saattamiseen saa Quadro Deltan foorumeilta. Ne vaativat rekisteröitymisen, mutta se nyt on pieni vaiva. Ohjeet ja tarkemmat tiedot löytyvät oheisen Steam-keskustelun takaa.

Lähde: Steam-foorumit

Lisätietoa: Pixel Privateers Facebookissa

Lisää aiheesta

Suomalaiskehittäjä jakaa sivuillaan pelinsä wareversiota