Uusimmat

Hideo Kojima ei tarvitse somea tekemään päätöksiä puolestaan – kertoi miksi Death Stranding pysyy salaisuutena

29.06.2018 18:22 Muropaketin toimitus

Hideo Kojima on kertonut haastattelussa näkemyksistään sosiaalisesta mediasta ja siitä, miten Death Stranding pysyy salaisuutena.

Odotukset Hideo Kojiman Death Stranding -peliä kohtaan ovat vähintäänkin katossa, ja monet haluavatkin kuulla siitä yksityiskohtia mahdollisimman nopeasti. Niitä ei ole tosin ole luvassa, eikä se johdu niinkään kehitystyön vaikeudesta, vaan pikemmin luovan työn prosessista.

Variety-julkaisulle puhunut Kojima on kertonut Death Strandingin työympäristöstä ja peliä ympäröivästä mysteerin aurasta.

Kojiman mukaan pelistä paljastetaan juuri sen verran, kuin hän itse haluaa siitä kertoa.

“Elämme sosiaalisten verkostojen aikakautta, jossa ihmiset haluavat välittömästi vastauksia. Eikä vain vastauksia, vaan lisäksi myös tietää mitä ajatella. Tämä on hyvää, tämä huonoa. Tästä pelistä minun pitäisi tykätä, tästä pelistä ei”, Kojima pohtii.

Samaan aikaan Kojima vakuuttaa, että hänen pelistudion markkinointiosaston tavoitteena on paljastaa Death Strandingistä vain pinnallista tietoa, koska pelaamisessa on parasta yksityiskohtien ja yllätysten löytäminen.

Kojima jatkoi haastattelussa tällä linjalla paljastaen pelistä vain pieniä murusia.

“Pelin päämääränä on yhdistää kaikki maailman pelaajat toisiinsa. Monet ovat kiinnostuneita räiskintäpeleistä, ja Death Strandingiä voi pelata niinkin. Itse en suosittele sitä, koska pelaajat tulevat huomaamaan, ettei tämä ole paras mahdollinen pelitapa. Tästä huolimatta pelaajalla on täysi vapaus tehdä omat päätöksensä”, sanoi Kojima pelistään.

Muropaketin uusimmat