Uusimmat

Hogwarts Legacya mainostetaan aiemman hittipelin sisällä ja pelaajat eivät siitä tykkää

Kuva: © Warner Bros

09.05.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Warner Brosin pelimainokset herättävät närää pelaajissa, jotka eivät halua mainoksia täyshintaisten peliensä sisään.

Alkuvuodesta ilmestynyt Hogwarts Legacy on suuri hittipeli, joka kääntyi juuri myös PS4:lle ja Xbox Onelle. Nyt DualShockers kertoo, että pelin mainokset herättävät pientä kohua aivan toisen pelin pelaajakunnassa.

Hogwarts Legacyn mainosbannerit ovat nimittäin ilmestyneet kaikista maailman peleistä Mortal Kombat 11 -pelin valikkoon. Kuvan häiritsevästä mainoksesta näet alla olevasta Reddit-postauksesta, jonka postaaja tiivistää, miksi mainos on ongelmallinen.

”En halua nähdä muiden tuotteiden mainoksia jossakin, mistä maksoin täyden hinnan”, Reddit-käyttäjä toteaa.

Why the hell is there an Ad in a whole fighting game I paid for?? This aint cool. I dont wanna see ads of other products in something I paid full price for…
by u/kenshima15 in MortalKombat

Sekä Hogwarts Legacyn että Mortal Kombat 11:n julkaisija on Warner Bros. Games, joten mainostuksessa ei sikäli ole mitään arvoituksellista. On kuitenkin outo valinta mainostaa Harry Potterin maailmaan sijoittuvaa fantasiaseikkailua juuri Mortal Kombat -mättöpelissä, jolla ei ole yhtään mitään tekemistä Potter-franchisen kanssa.

Kuten DualShockers huomauttaa, täyshintaisissa peleissä ei tyypillisesti mainoksia nähdä, ainakaan mainoksia, jotka liittyvät aivan eri tuotteisiin. Ei siis ole mikään ihme, että Hogwarts Legacy -mainokset herättävät kritiikkiä ja hämmennystä.

LUE MYÖS: Alkuvuoden suurin hittipeli toimii uskomattoman hyvin myös vanhemmilla konsoleilla – katso vertailu