Uusimmat

HTC myöntää: ongelmia on, mutta kaikki hoituu ajallaan

09.04.2016 16:00 Juho Anttila

Virtuaalitodellisuudella on ongelmia. Tarkemmin sanottuna ongelmia on laitevalmistajilla, joilla tuntuu olevan jos jonkinlaista ongelmaa uusien hienojen vekottimien toimittamisessa. Oculus joutui jo pyytelemään anteeksi odottamatonta komponenttipulaa ja nyt myös HTC on joutunut myöntämään, etteivät HTC Viven toimitukset ole menneet kaikin puolin putkeen.

Kuten jo aiemmin kerroimme, HTC:llä on ollut ongelmia sekä toimitusten että maksujen hyväksymisen suhteen. HTC on nyt ottanut kantaa ongelmiin kertomalla, että firma on kohdannut viimeisten päivien aikana lukuisia ongelmia ja työtä tehdään nyt kovasti, jotta pulmat saataisiin ratkaistua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

HTC ei kuitenkaan ole ainakaan toistaiseksi antanut tarkempia selityksiä sille, mistä ongelmat johtuvat. Lisäksi firma vakuuttaa, että kaikki toimitukset saadaan joka tapauksessa hoidettua ajallaan. Tarkalleen ottaen tämä tarkoittaa sitä, että HTC Vive -virtuaalitodellisuuslasit lähetetään asiakkaille saman kuun aikana kuin mitä alun perinkin luvattiin. Noinkohan onnistuu ottaen huomioon etenkin Euroopassa koettujen ongelmien laajuuden.

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: www.htcvive.com/eu

Lisää aiheesta

HTC Viven eurojulkaisu meni aivan reisille, fanit hiilenä

VR kiinnostaa konsolipelaajia PC-kansaa enemmän

HTC Vive oli kuin olikin vielä Oculus Riftiä kalliimpi