Uusimmat

Huhu: Last of Us Part II ja Death Stranding ilmestyvät jo ensi vuonna

19.07.2018 13:20 Muropaketin toimitus

Tuorein nettihuhu osaa sanoa, että kiivaasti odotetut Last of Us Part II ja Death Stranding julkaistaan ensi vuoden puolella.

Last of Us Part II ja Death Stranding esiteltiin tämän vuoden E3-messuilla aivan uusilla pelivideoilla, mutta valitettavasti kummankaan pelin julkaisuaikataulusta ei puhuttu lainkaan.

Pelit ovat nostattaneet PlayStation-pelaajien keskuudessa suurta innostusta, sillä molemmat eivät ainoastaan näytä upealta, ne myös tuntuvat tuovan peleihin kauan kaivattua tarinallista syvyyttä.

Etenkin Hideo Kojiman oman studion kehittämä Death Stranding vaikuttaa peliltä, joka tulee onnistuttuessaan määrittelemään videopelien tarinankerronnan.

Nettikauppa Amazon on viime aikoina kunnostautunut listaamalla sivuilleen tulevien pelien julkaisuaikoja. Nyt sen Ison-Britannian haarakonttori on listannut Last of Us Part II ja Death Stranding -pelit sivuilleen niin, että ne julkaistaisiin jo ensi vuonna.

Kuten aiemmissa Amazonin listauksissa, myös tässä kannattaa pitää mielessä, että pelien julkaisupäiviin kannattaa luottaa täysin vasta sitten, kun niiden julkaisija siitä virallisesti ilmoittaa.