Uusimmat

Huhu: PlayStation VR 2:n valmistus on alkanut – Sonyn väitetään tuovan kauppoihin suuren määrän laitteita julkaisupäiväksi

03.10.2022 16:19 Muropaketin toimitus

PlayStation VR 2 -virtuaalitodellisuuslaitetta valmistetaan pari miljoonaa kappaletta puolen vuoden aikana, väittävät lähteet.

Eurogamer uutisoi, että ensi vuonna ilmestyvän PlayStation VR 2:n valmistus on alkanut viime kuussa. Väitteistä kertoi ensimmäisenä Bloomberg maksumuurin takana.

Lähteiden mukaan PSVR 2 ilmestyisi alkuvuodesta 2023, ja Sonylla kerrotaan myös olevan suhteellisen korkeat tavoitteet laitteelleen. Maaliskuuhun mennessä yhtiö pyrkii ilmeisesti valmistamaan peräti kaksi miljoonaa PSVR 2:ta, mikä on huomattava määrä suhteessa edellisen PSVR:n kysyntään.

Aiempaa PlayStation VR:ää myytiin ensimmäisen puolen vuoden aikana vain miljoona kappaletta, mutta Sony uskoo uudelle VR-päähineelle olevan suurempi kysyntä. Yhtiöllä uskotaan myös vakaasti, että toimitusongelmat helpottavat vuoden alussa, jolloin myös PlayStation 5 -konsolia olisi helpommin saatavilla.

PSVR 2:n virallista julkaisupäivää ja hintaa ei ole paljastettu.

Muropaketin uusimmat