Uusimmat

Huhupartio: Microsoft testaa jo uuden Xboxin prototyyppejä

22.04.2016 14:00 Juho Anttila

Uudet, tehokkaammat versiot nykyisistä pelikonsoleista ovat tämän hetken kuuma puheenaihe. Huhut parannellusta PlayStation 4 -konsolista ovat paisuneet paisumistaan firman itsensä pysyessä aiheesta lähinnä hiljaa. Microsoftin puolella aihetta on käsitelty avoimemmin ja nyt firmaa lähellä olevat syväkurkut tietävät kertoa, että Xbox One -leirissä tapahtuu konkreettisia asioita.

Huhupuheiden mukaan Microsoft testaa parhaillaan lukuisia prototyyppejä tehokkaammasta Xbox One -konsolista. Testeissä on kuuleman mukaan käytetty vastaavia uusia komponentteja kuin PC-pelikoneitakin päivittäessä. Tämä tarkoittaa todennäköisesti näytönohjainta, prosessoria ja muistikomponentteja.

Microsoft-leiristä kuuluneet puheet asian tiimoilta ovat olleet ristiriitaisia. Xbox-mies Phil Spencer spekuloi jo aiemmin päivitettävillä Xbox-laitteilla, mutta vei myöhemmin sanojaan takaisin ja totesi, ettei ole kovin innoissaan tutun konsolin uusista versioista. Huhut kuitenkin viittaavat siihen, ettei Microsoft ole jäänyt lepäilemään laakereilleen muiden valmistajien kehittäessä rautaansa. Näyttääkin siltä, että E3-messuilla saatetaan kuulla enemmänkin perin mielenkiintoisia hardwareuutisia.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: www.microsoft.com

Lisää aiheesta

Xbox One voi muuttua todelliseksi tehokonsoliksi

GameStop vihjailee – uusia konsoleita aivan nurkan takana

Huhupartio – PlayStation 4 saa lisää tehoja