Uusimmat

Huhupartio: PS3 Slimejä kasataan jo kovaa kyytiä tehtailla

02.07.2009 14:15 Miikka Lehtonen

Kyllä tästä asiasta on puhuttu, huhuttu ja väännetty, eikä touhu ole vieläkään loppumassa. Sonyn jatkuva PS3 Slim -saaga saa taas jatkoa, sillä pitkä uutisvyyhti väittää kiven kovaa, että uusittu ja linjakkaampi PlayStation 3 olisi jo sen verran kovasti työn alla, että konsoleita kasattaisiin parhaillaan tehtaissa. Uskoako tähän?

Japanilainen UDN uutisoi, Joystiq käänsi ja sitten muut levittivät eteenpäin, että Sonyn huhuttu PlayStation 3 Slim olisi jo tuotantovaiheessa. Saitin saamien tietojen mukaan taiwanilaistehtaat ovat jo täyttä vauhtia puskemassa konsoleita maailmalle. Uutista tukee se, että saitin nimeämät Foxconn ja Pegatron ovat aiemmin valmistaneet myös tuhdimpia PlayStation 3 -konsoleita.

Joystiqin mukaan tältä voisivat näyttää uusittu PlayStation 3 ja sen pahvilaatikko

Japanilaissaitin mukaan konsolit suuntaavat tehtailta kohti Sonyn varastoja jo tämän kesän aikana. Tätä taas voisi tukea ArsTechnican aiemmin viikolla uutisoima tieto siitä, että Sony yrittää parhaillaan tyhjentää varastojaan vanhoista konsoleista voidakseen julkaista uusitun, linjakkaamman ja halvemman – sekä valmistaa että myydä – PlayStation 3 -mallinsa alkusyksystä.

Perinteiseen tyyliin Sony luonnollisesti kiistää itse kaiken.

Lisää aiheesta

Sony laskee PlayStation 3:n hintaa kesällä?

Sony patentoi ohjelmistopohjaisen PS2-emuloinnin

Lue myös

Suda51 ja muut japanilaiskehittäjät innoissaan Natalista

Commodore 64 muuttui taas läppäriksi

UFC otti kovat keinot käyttöön EA:ta vastaan