Uusimmat

Huhupartio: Sega kuoppasi Aliens-roolipelin, Obsidianin tulevaisuus vaakalaudalla?

13.02.2009 12:15 Miikka Lehtonen

Nettihuhut tuovat huonoja kuulumisia Amerikasta. Viime päivinä verkossa on huhuttu ja puhuttu, että Segan innokkaasti odotettu Aliens-roolipeli on historiaa. Huonot uutiset eivät lopu tähän, sillä peliä kehittäneen Obsidianin tiedetään irtisanoneen runsaasti väkeä ja tiettävästi lisää irtisanomisia on tiedossa.

Peliblogi Kotaku kertoo kuulleensa luotettavilta lähteiltä, että Obsidianin kehittämä Aliens-roolipeli olisi kuopattu vähin äänin. Huhut seuraavat Segan omia ilmoituksia, joiden mukaan firma kehittää uutta Aliens vs. Predator -peliä ja olisi ”strategisesti tarkastellut muiden kehityksessä olleiden Aliens-peliensä kehitystä”. Samat huhut kertovat myös, että Gearboxin kehittämä Aliens: Colonial Marine -peli olisi vaarassa.

Samaiset huhut kertovat, että Obsidianilta olisi irtisanottu yli 20 työntekijää ja mahdollisesti lisää olisi tulossa. Kokeneet roolipelikehittäjät ovat aiemmin tehneet muun muassa Knights of the Old Republic II -pelin, joten olisi harmi, mikäli firman tarina saisi näin tylyn lopun.

Ennen kuin kukaan ryhtyy kasaamaan kirjepommeja, kannattaa pitää mielessä että kyse on huhuista, jotka toivottavasti eivät saa vahvistusta.

Päivitys kello 14:58

Amerikkalainen PC Gamer -lehti kertoo saaneensa omilta lähteiltään kuulla, että Colonial Marine -räiskintäpeli olisi yhä kehityksessä, mutta sen julkaisu olisi siirtynyt vuoteen 2010. Toivottavasti pitää paikkansa myös Aliens-roolipelin kohdalla.

Lisää aiheesta

Alien-lisenssi Segalle, tulossa useita pelejä

Segan Alien-pelien kehittäjät varmistuivat

Sega ja Gas Powered Games yhteistyöhön

Sega Sammy pytti irtisanomisrulettia

Lue myös

Bethesda ja Fallout 3 -tuottaja linkoavat iPhonen maailmaan?

Arvostelu: The Last Remnant (360)

Muropaketin uusimmat