Uusimmat

Humble Bundle räjäytti potin: tästä ei enää pelikokoelma paljon parane!

01.06.2012 09:00 Miikka Lehtonen

Luulin, että eilen uutisoimani Indie Royale oli kova pelisetti, mutta niin se Humble Indie Bundle vain taas kerran näytti, mistä indiekana pissii. Tarjolla kun on sen luokan pelipaketti, että oksat pois: Bastion, Amnesia, Psychonauts, Limbo ja Sword & Sworcery pikkurahalla. Kiesus!

Humble Indie Bundle on tietenkin se alkuperäinen indie-kokoelma ja parin vaisumman paketin jälkeen tiimi on taas päättänyt pamauttaa kunnolla. Tarjolla on kertalaakista viisi peliä, joista kaksi on pokannut Domelta suosituspeukun ja kolmas olisi tehnyt niin myös, jos peukkuja olisi Psychonautsin aikoihin jaettu.

Menee aika hyvin kun voi todeta, että kirjoitushetkellä kuuden euron suositushintainen bundle olisi hintansa väärti minkä tahansa yksittäisen pelin johdosta. Mutta että kaikki? Huh huh. Ja perinteiseen tyyliin paketti sisältää myös kaikkien pelien soundtrackit, mikä on ainakin Sword & Sworceryn ja Bastionin tapauksessa todella kova tempaus. Eikä tämä olisi Humble Bundle, jos pakettiin ei myöhemmin lisättäisi jotain muutakin mukavaa.

 

Älä siis emmi vaan osta kerralla kesäksi pelattavaa ennen kuin tulevat järkiinsä.

Lisätietoja: Humble Indie Bundle

Lue myös

Ghost Recon: Future Soldier (PC, PS3, Xbox 360)

Kauhua kaksivuotiaan silmin – tuore näkökulma survival horroriin

BBC mokasi: YK-logon tilalla Halo

Spec Ops: The Line -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)