Uusimmat

Hyi helvetti – Blood Sport on ällöttävä peli-Kickstater

24.11.2014 19:30 Jukka O. Kauppinen

Täytyy nostaa hattua. Brand & Grotesque, eli kaksi kanadalaista mainosmiestä, on ideoinut pelilisälaitteen, joka on aika piikikäs juttu. Ja ällö. Niin kauhistuttavan ällö, ettei mitään rajaa.

Blood Sport on näet peliohjaimeen liitettävä lisälaite, joka tekee räiskintäpelien pelaamisesta aika rankaisevaa hommaa. Laite näet imaisee verta joka kerta, kun pelaajaan osuu. Ryys! Ryys! Slurps! Ryys!

Tarkalleen ottaen laite kytketään pad-ohjaimen tärinämoottorin tilalle. Sen Arduino-pohjainen miniatyyritietokone lukee padin tärinämoottoreihin tulevaa signaalia, ja ohjaa puolestaan verisuoneen upotetun neulan pumppua. Kun pelaajan osuu, ryys ryys!

Jos vain tekniikka ei petä, niin Arduino laskee pelaajan syöttämien tietojen perusteella kuinka paljon pelaajasta voidaan imeä verta, jotta ”so that Blood Sport powers down before you do.”

Tuo oli niin kauniisti sanottu että en edes käännä mokomaa.

Projektiin kerätään 250 000 dollarin pottia.

Vaikea sanoa ovatko tyypit ihan aikuisten oikeasti tosissaan, mutta kaikessa trollaavuudessaan tämä on kyllä yksi vuoden hienoimpia ja ällöimpiä juttuja.

Etenkin neulakammoisille pelaajille.

Mutta olisihan se aivan älyttömän upeaa nähdä Assemblyn päälavalla CoD-turnauksen finaali 1 vs 1 -otteluna, molemmat pelaajat Blood Sport -piikitettyinä.

Lisätietoja: Blood Sport: The Ultimate in Immersive Gaming

Lisää aiheesta

Double Finen Massive Chalice julkaistiin Early Access -palvelussa 

Hubbard ja Huelsbeck kurkkivat The Last Ninja 2:ta nurkan takaa 

Natsit vieköön! Rocket Ranger palaa 

Ron Gilbert tekee uutta 2D-seikkailupeliä