Uusimmat

Ihmeiden aika ei ole ohi: Argo on täysin ilmainen FPS, jossa ei ole edes mikromaksuja

01.06.2017 14:00 Tuukka Hämäläinen

Arma 3:n modin pohjalta kehitetty Argo ilmestyy kesäkuussa. Bohemia Interactiven FPS-moninpeli on täysin ihme kyllä täysin ilmainen.

Ilmaispelattavat F2P-pelit ovat yleensä täynnä mikromaksuja, mutta Argo on toista maata. Muun muassa DayZ-selviytymispelistä (2013) ja Arma-sarjasta tunnetun Bohemia Interactiven Argo on täysin ilmainen: peli ei sisällä mikromaksuja ja kaikki sisältö on periaatteessa kaikkien pelaajien avattavissa.

Asiasta uutisoivan VG24/7:n mukaan ainoa maksullinen sisältö ovat muutamat bonukset, jotka pelaajat voivat lunastaa itselleen tukemalla peliä vapaaehtoisella 10€ lahjoituksella. Tällöin pelaaja saa omakseen Argo Supporter’s Packin, joka tarjoaa jonkin verran lisäsisältöä.

Argon idea yksinkertainen: Pelaaja valitsee kahdesta palkkasotilasarmeijasta ja kolmesta pelimoodista, joissa voi kamppailla joko toisia pelaajia tai tekoälyä vastaan. Pelissä on XP-järjestelmä, jossa edetessään avaa uusia varusteita, sekä tehtäväeditori.

Argo on saanut alkunsa Arma 3:n (2014) modista, ja sen prototyyppi on ollut pelattavissa jo jonkin aikaa. Pelin virallinen julkaisu tapahtuu kuitenkin 22. kesäkuuta Steamissa ja Bohemian kaupassa. Alta näet kolme esittelyvideota Argon eri pelimoodeista.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat