Uusimmat

Ilmaismorppiin myytiin 2000 tuhannen euron hintaista lisuketta…

23.11.2011 16:50 Jukka O. Kauppinen

Olette varmaan tuttuja termien ilmaismorppi tai free to play (F2P) kanssa? Eli tiedätte kuinka monia verkkopelejä pyöritetään sinänsä ilmaisina, että peliohjelman voi ladata maksutta ja pelaaminen onnistuu teoriassakin ihan ilmaiseksi? Mutta jos haluat peliin nopeutuksia, helpotuksia tai lisäsäliä, niin silloin saa kaivaa kuvettaan ja ahkerasti.

Bigpointin ylläpitämä avaruusmorppi Dark Orbit on tehnyt hynärintamalla uuden ennätyksen. Peliin on rekisteröity 65 miljoonaa käyttäjätunnusta, joista tosin kohtuullinen määrä lienee tupla-, tripla- ja ties miten monensia pelitilejä – ja vain osa aktiivisia. Mutta mitä pienistä, pelaajia siis ilmeisesti riittää.

Avaruuspelissä luonnollisesti avaruustaistellaan, mikä johdatti Bigpointin todellisen avaruuden krediittiaarteen lähteille. Pelaajat voivat varustaa avaruusaluksiaan taisteluluotaimilla, pienemmillä robottialuksilla, jotka auttavat taisteluissa. Mutta näiden hankkiminen on varsin työlästä ja kymppitason luotaimen saa vain, jos on ensin kerännyt pitkin galaksia yhdeksän alemman tason luotainta kaikkine piirustuksineen.

Bigpoint kuitenkin tarjosi kymppitason luotainta muutaman päivän aikana todellisena erikoistarjouksena: kymppitason luotain kertalaakilla, ilman aiempien robojen keräämistä, vain 1000 euroa.

2000 pelaajaa osti sen!

KAKSI TUHATTA pelaajaa maksoi TUHAT EUROA virtuaalisesta taisteluluotaimesta, joka auttaa heitä morpin avaruustaisteluissa muita pelaajia vastaan. Loppusaldo: kaksi miljoonaa euroa virtuaalihyödykekaupasta, naps vain.

Lähde: Games Brief, Bigpoint sells 2,000 spaceship drones. For 1000 euros each. In just four days.

Lisätietoja: http://fi.darkorbit.com/

Lisää aiheesta

Ilmaisuus herätti DC Universe Onlinen henkiin

MMO-dinosaurus EverQuest II ilmaiseksi joulukuussa

Star Trek Onlinen ilmaisjulkaisulle päiväys

Kaukana ilmaisesta: ilmainen Age of Empires Online

Lue myös

Pariskunta nimesi lapsensa Elder Scrolls V: Skyrimin mukaan

Replay Expo oli täynnä historian havinaa

Third Strike Online Edition on pala kamppailupelien historiaa – lue arvostelu

Yo dawg! Nyt voit pelata tylsää bussimatkaa samalla kun istut tylsällä bussimatkalla!