Uusimmat

Itsenäisyyspäivän pelipoimintoja: Risto teki lätkästä kunnon urheilua

06.12.2012 14:30 Jukka O. Kauppinen

On 6.12. Suomen itsenäisyyspäivä. Ja kun vähän mietimme, niin Suomesta ja suomalaisuudesta löytää myös peliaiheita. Kuten… Eastside Hockey Managerin!

Risto Remes on monelle sporttipelien ystävälle todellinen legenda. Herran ilmaispelisarjana aloittama Eastside Hockey Manager kasvoi vuosien mittaan legendaariseksi lätkämanageristrategiapelisarjaksi, joka kiinnitti brittiläisen Sports Interactiven huomion. Futispeleistään tunnettu pelitalo palkkari Remeksen ja teki Eastside Hockey Managerista todellisen lätkäpelaajien unelmapelin, jossa oli mukana myös mahtava annos suomalaista lätkää. Eastsiden kaupalliset versiot eivät valitettavasti olleet suuri menestys, mutta kunnia Sports Interactivelle yrittämisestä.

Remes muuten tekee yhä duunia brittifirmalle, tosin nykyään futiksen parissa.

Maailman paras – ja ainoa – lätkämanageripeli on taas palannut. Viime vuosina sarja on ollut pahasti Football Managerin varjossa, eikä todellisista uudistuksista ole oikein voinut puhua. Tänä vuonna touhussa on aivan eri meininki.

Eastside Hockey Manager on lätkämanageripeli, joka asettaa pelaajan haluamansa jääkiekkoseuran toimitusjohtajaksi. Hänen vastuullaan on joukkueen yleiskuvioista, valmennuksesta ja pelaajahankinnoista päättäminen. Joukkueita ja sarjoja löytyy eri puolilta maailmaa, mukaan lukien myös Suomen kolme korkeinta sarjatasoa.

Lue koko arvostelu: Eastside Hockey Manager 2007 (PC)

Lisätietoja: http://www.fhockey.com/

Muropaketin uusimmat