Uusimmat

Jack the Thompson kehuu: koko peliala on kohta liemessä

04.02.2009 20:55 Jukka O. Kauppinen

Jack Thompson ei anna periksi. Tällä kertaa hän on vauhdissa Yhdysvaltain Utahin osavaltiossa, jossa hän kehuu olevansa liikkeellepaneva voima uuden ja ärhäkkään lakiesityksen takana. Läpimennessään laki saa koko pelialan liemeen, Jack uhoaa.

Sinänsä Jackin esityksessä on järkeä. Hän yrittää saada pelialaa valvomaan tarkemmin K18-pelien myyntiä alaikäisille.

Jack kuitenkin lähestyy aihetta perinteiseen tapaansa alatyylistä kieltä käyttäen, yleistäen ja kohdistaen syytöksensä koko pelialaan, sen sijaan että puhuttaisiin itse asiasta: eli K18-pelien myynnistä alaikäisille.

Thompson ei kuitenkaan ole suostunut antamaan mitään tarkempia tietoja lakiesityksestään, sen esittäjästä tai aikatauluista. Kaveri ei myöskään piittaa pelialan jatkuvasti kehittyvistä toimistä ja itsekritiikistä, joiden myötä K18-pelien päätymistä alaikäisille yritetään estää aina vain huolellisemmin. Kaupan päälle Jack paiskoo ihan suoranaisia kalavaleita. Kukaan ei ole ilmeisestikään myöskään kuullut koko lakiesityksestä.

Mutta kiva nähdä, että tämä ikuisesti entinen asianajaja – tai pikemminkin säheltäjä – jaksaa yhä touhuta ja viihdyttää.

Lue Jackin tuorein kolumni: My view: Keep adult entertainment from kids

Lähde: Utah Newspaper Gives Jack Thompson Ink to Discuss His Mystery Bill

Lue myös

Arvostelu: Tom Clancy’s EndWar (DS, PSP)

Mass Effect 2 myös PlayStation 3:lle ja pino muita EA-uutisia

NATO haluaa SimAfganistanin

Piraatilla pokkaa: ethän levitä kräkättyä kräkkiohjelmaa?

Sims 3 julkaistaan 4. kesäkuuta!