Uusimmat

Joulukuun Xbox Game Pass -pelit paljastettiin – kaksi uutta peliä tarjolla jo nyt

Kuva: @ Thiago Japyassu

30.11.2023 20:01 Muropaketin toimitus

Xbox Game Passiin saapuu joulukuussa suosittujen ison luokan pelien lisäksi myös mielenkiintoisia indie-pelejä.

Joulukuun Xbox Game Pass -pelit on paljastettu, ja kaksi uutta peliä on jo nyt pelattavissa. Selviytymisräiskintä Remnant: From the Ashes ja sen jatko-osa Remnant II tulivat saataville pilvipalveluun, PC:lle ja konsolille. Uusista Game Pass -peleistä on kirjoittanut Xbox Wire.

Joulukuun 1. päivänä voi loikata kävelysimulaattori Spirit of the Northin ja kaupunkirakentelupeli SteamWorld Buildin kimppuun. Molemmat pelit tulevat saataville pilvipalveluun, konsolille ja PC:lle.

Pelipalvelun kirjasto kasvaa joulukuun 5. päivänä neljällä pelillä, kun Clone Drone in the Danger Zone, Rise of the Tomb Rider, While the Iron’s Hot ja World War Z: Aftermath tulevat saataville.

Clone Drone in the Danger Zone on pilvipalveluun, konsolille ja PC:lle tuleva robottigladiaattoripeli, ja Rise of the Tomb Rider heittää Lara Croftin saappaisiin pilvipalveluun, konsolille ja PC:lle.

While the Iron’s Hot on seikkailu, jossa seppä yrittää saada tuhotun kylän sen entiseen loistoonsa. World War Z: Aftermath on moninpeli, jossa kamppaillaan valtavia zombiaaltoja vastaan. Molemmat tulevat saataville pilvipalveluun, konsolille ja PC:lle.

Joulukuun 7. päivänä voi loikata Goat Simulator 3:n kimppuun pilvipalvelussa, PC:llä ja konsolilla.

Kaupunkirakentelupeli Against the Storm tulee pelipalveluun PC:lle joulukuun 8. päivä, ja Lemmings-henkinen Tin Hearts seuraa sitä pilvipalveluun, konsolille ja PC:lle joulukuun 12. päivänä.

Suosittu Far Cry 6 heittää pelaajat trooppiselle paratiisisaarelle joulukuun 14. päivä pilvipalveluun, konsolille ja PC:lle.

LUE MYÖS: Game Pass -etu säilyy – Xbox-pomo pelasti juuri Microsoftin työntekijöiden päivän