Uusimmat

Kaipaatko saavutuksia? – Steamissa julkaistu ryypiskelypeli sisältää yli 4000 helppoa palkintoa

23.05.2017 19:27 Muropaketin toimitus

Steamin Early Access -palvelussa julkaistu indiepeli Running Through Russia sisältää yli 4 000 saavutusta. Arvioiden mukaan saavutusten nappaaminen ei myöskään vaadi erityistä taitoa.

Eri pelialustoilla saavutuksia myönnetään yleensä siitä, että saa pelissä jotain aikaan – esimerkiksi siitä, että läpäisee tason, luo uuden ennätyksen tai löytää kätketyn salaisuuden. Uutuuspeli Running Through Russia on toista maata. Siinä voi napata kymmeniä saavutuksia vain yrittämällä peliä edes kerran.

Steamin Early Access -palvelussa julkaistu Running Through Russia on juoksupeli, jossa väistellään karhuja ja ryypätään vodkaa. PC Gamerin mukaan huomion vievät kuitenkin jatkuvasti tilille kilahtelevat saavutukset, joita löytyy pelistä yli 4 000.

Ilmeisesti Running Through Russian saavutukset eivät myöskään vaadi erityistä taitoa, sillä PC Gamerin toimittaja kertoo saaneensa niitä 49 kappaletta vain kahdessa minuutissa. Saavutusten kuvaukset ovat sellaisia, kuten ”new_achievement_127_26”, joten pelaajan on mahdotonta päätellä, mistä hyvästä niitä myönnetään.

Running Through Russia on saatavilla Steamista vajaalla eurolla, ja tällä hetkellä 62% pelin harvoista pelaajista on antanut sille positiivisen arvion.

Steam
Kaikki jutut aiheesta