Uusimmat

Kaksi vuotta vanhan The Witcher 3:n myynnit ja tuotot kasvaneet merkittävästi

29.05.2017 15:24 Muropaketin toimitus

CD Projekt Red on tiedottanut, että The Witcher 3: Wild Hunt -peli myi tänä vuonna enemmän kuin vuosi sitten, vaikka julkaisusta on kulunut jo aikaa.

The Witcher 3: Wild Hunt oli vuoden 2015 kehutuimpia pelejä, mutta loistavienkin pelien myynti laskee yleensä ajan kanssa. Puolalainen kehittäjästudio CD Projekt Red kertoo kuitenkin, että peli on myynyt vuoden alussa paremmin kuin viime vuonna.

GameSpotin mukaan yhtiön peliosaston tuotot kasvoivat edellisen tilivuoden aikana 10%, vaikka studio ei julkaissut uutta peliä. Lisäksi The Witcher 3:n kerrotaan myyneen vuoden 2017 alussa, tammi-maaliskuun aikana enemmän, kuin viime vuonna samaan aikaan.

Alennusmyynnit voivat toki nostaa pelin myyntilukuja, mutta yllättävää kyllä, myös pelistä saadut tuotot nousivat viime vuodesta. Peli siis tuotti enemmän rahaa alennusmyynneistä huolimatta.

The Witcher 3:n suosio näkyy myös pelipalvelu Steamin myyntiluvuissa. Kuten alkuvuodesta kerroimme, oli The Witcher 3 yksi Steamin kahdestatoista tuottoisimmasta pelistä vuoden 2016 aikana.

CD Projekt Red työstää parhaillaan Cyberpunk 2077 -toimintaroolipeliä, sekä The Witcheriin perustuvaa Gwent-korttipeliä, joka siirtyi juuri avoimen beta-testaukseen. The Witcher 3:n ja pelin laajennusten arvostelut voit lukea alta.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Hearts of Stone

The Witcher 3: Blood and Wine

The Witcher 3 Wild Hunt
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat