Uusimmat

Hello Neighbor: Welcome to Raven Brooks ei ole lapsille – peliin pohjautuvaa sarjaa verrattiin Game of Thronesiin

02.12.2022 19:01 Muropaketin toimitus

Hello Neighbor: Welcome To Raven Brooksin ensimmäinen kausi koostuu 18 jaksosta, jotka julkaistaan kolmessa erässä ensi vuoden aikana.

Hello Neighbor -pelit kääntyvät animaatiosarjaksi, sillä niiden kehittäjät ryhtyivät yhteistyöhön Ben 10 -sarjan luojien kanssa. Peleistä tuotettiin muutama vuosi sitten kokeilumielessä pienimuotoinen pilottijakso, joka keräsi YouTubessa yli 20 miljoonaa katselukertaa.

Welcome to Raven Brooks -animaation juoni seuraa pelien tapahtumia, ja niputtaa ne yhdeksi todellisuudeksi. Sarjan tekijät painottivat, että se ei ole lapsille sopiva, sillä he vertasivat sitä Game of Thronesin shokeeraavaan Red Wedding -jaksoon.

Sarjan ensimmäisessä kaudessa on 18 jaksoa, ja ne kestävät kymmenestä neljääntoista minuuttiin. Jaksot julkaistaan ensi vuonna YouTubessa kolmessa erässä, mutta alaikäisille sopivina leikattuina versioina. Leikkaamattomat jaksot ovat katsottavissa Secret Neighbor -moninpelissä ja Hello Neighbor 2:ssa. Lisätietoja sarjasta löytyy sen nettisivuilta.

Hello Neighbor 2 tulee saataville joulukuun 6. päivä PlayStation 4:lle ja 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille ja PC:lle.