Uusimmat

Käynnistäkää BattleMechit, uusi MechWarrior varmistui

09.07.2009 11:04 Jukka O. Kauppinen

Kuten eilen jo ehdimme iloiten täristä pienten vinkkien myötä, monien pelaajien rakastamat BattleTech-pelit tekevät todellakin paluun. Eilisiltaisen ”voiko tämä olla tottakaan” -henkisen uutisen jälkeen tulikin jo varmistus, että onhan se. Smith and Tinker sekä Piranha Games työstävät uutta peliä, jonka nimi on… MechWarrior.

Uusi peli ei kuitenkaan jatka vanhempien MechWarriorien jalanjäljillä. Aiemmasta MechWarrior-pelisarjasta vastannut tekijästudio on kuollut ja kuopattu jo aikaa sitten, joten uusi tiimi tarttuu aiheeseen uudella otteella, uudella asenteella. Niinpä uusi peli palaa alkuun ja paketoi kaiken upouusiin kuoriin.

Uusi MechWarrior palaa muun muassa BattleTechien maailmassa reilusti alkuun ajallisesti. Peli alkaa vuodesta 3015, kauan ennen klaanien hyökkäystä Inner Sphereen, eli siihen kaikkein klassisimpaan BattleTech-aikakauteen.

Tekijätiimi kertoo IGN:lle yrittävänsä tavoittaa uusien pelikoneiden mahdollistamalla teknologialla asioita, joihin vanhat PC:t eivät pystyneet. Pelit yrittävät myös tavoittaa BattleTechin maailman aikaisempaa uskottavammin ja monipuolisemmin.

MechWarrior-pelillä ei ole kuitenkaan vielä julkaisijaa, joten jää nähtäväksi millaisella budjetilla peli aikoinaan paketoidaan valmiiksi. Sitä työstetään alustavasti PC:lle ja Xbox 360:lle.

Pentele, mihin oikein olin hukannut Annihilatorini tallin avaimet…

Lue lisää MechWarriorista IGN:stä:

Lisää aiheesta

MechWarriorit: rukouksiimme on vastattu

Surullista kyllä myös itse sota vaikutti pitkään hävityltä, sillä BattleTech-maailmaan sijoittuvat MechWarrior-pelit olivat kadonneet tyystin eikä uutta ole ollut luvassa. Paitsi nyt meillä on lupa uskoa ja toivoa.

MechWarrior 4 (PC)

MechWarrior IV tekee näyttävän paluun fuusioreaktoreilla varustettujen, kävelevien sotakoneiden pariin. Sarjan tuorein versio on samalla myöskin korein veljessarjastaan ja itseään kunnioittavan ’Mechpilotin pakko-ostos.

Lue myös

Alan Waken PC-versio muuttui kysymysmerkiksi

Arvostelu: Tales of Monkey Island Episode 1: Launch of the Screaming Narwhal (PC)

id:lle kolmas kehitystiimi

In Soviet Russia… Fallout 2 pelaa sinua

Sonyn toimitusjohtaja: PlayStation 3:n hinnassa ei ole laskemisen varaa

Oletko pelannut BattleTech-pelejä aikaisemmin?

Katso tilanne vastaamatta