Kesken turnauksen huijaamisesta kiinni jäänyt Counter-Strike -ammattilainen sai viiden vuoden esports-pelikiellon

25.10.2018 15:42 | Muropaketin toimitus | 3

Esports-maailmassa koettiin taannoin erikoinen tilanne, kun Counter-Strikea pelannut ammattilainen narahti huijaamisesta kesken turnauksen. Nyt on kerrottu, että kyseinen ammattipelaaja on saanut viiden vuoden mittaisen esports-pelikiellon.

Nikhil “Forsaken” Kumawat sai mittavan pelikiellon jäätyään kiinni huijaamisesta kesken turnauksen, tietää Eurogamer. Viime viikolla julkisuuteen tulleessa videossa näkyy miten Kumawat yrittää sulkea huijausohjelmaa kesken pelin.

Kumawatin joukkuetovereiden laitteistoista ei löytynyt minkäänlaisia huijausohjelmia.

Huijari itse on todennut kuinka hän on ollut epäonnistunut kaikessa siitä saakka, kun tämä alkoi pelata Counter-Strikeä.

“Halusin vain voittaa jokaisen pelin, olla täydellinen pelin jokaisella osa-alueella,” Kumawat totesi.

Vaikka Kumawat ei saanut elinikäistä pelikieltoa, on hänen vaikea päästä takaisin ammattilaispelaajaksi. Hän on saanut potkut pelitiimistään ja poistunut kokonaan sosiaalisesta mediasta. Kumawat ei ole vastannut esportsin valvovaan Esports Integrity Coalition -elimen yhteydenottoihin.

Esports Integrity Coalitionin Ian Smithin mukaan Kumawat on aiheuttanut suurta tuhoa intialaiselle CS:GO-yhteisölle. Henkilökohtaisesti Smith ei toivo näkevänsä huijaria enää ikinä Counter-Strikea tai mitään muuta peliä pelaamassa.

Keskustelu

Olisi ihan kiva tietää mitä moinen huijausohjelma tekee, miten se parantaa pelaajan toimintaa. Itse kun olen täysin yksinpelaaja, olen ainoastaan joskus hyvin kauan sitten kokeillut kaverin kanssa paikallis-LANin kautta moninpeluuta, enkä siitä tykkää.

pevri

Olisi ihan kiva tietää mitä moinen huijausohjelma tekee, miten se parantaa pelaajan toimintaa. Itse kun olen täysin yksinpelaaja, olen ainoastaan joskus hyvin kauan sitten kokeillut kaverin kanssa paikallis-LANin kautta moninpeluuta, enkä siitä tykkää.

Alla olevasta pätkästä selviää mielestäni kaikki oleellinen, vaikkei peliä niin tuntisikaan. Kanssapelaajat näkyvät läpi koska tuo on otettu demolta, pelaaja itse ei niitä luonnollisesti nähnyt. Ensimmäinen selvä aimbot/aimlock, täysin luonnoton tähtäimen liike pitkälle laatikon taakse. Toinen.. noh, taisi vaan vahingossa painaa koodit päälle ( kyseisestä kohdasta ei mene edes läpi )

Käsittääkseni siis joku näppäin/näppäinyhdistelmä jolla tuon koodin saa päälle/pois, voi olla myös että painoi mouse1 liian kauan pohjassa. Vaikea sanoa, en tunne moisia apuohjelmia. Varmaan kuitenkin selvisi, että miten tuo auttaa pelaajaa.

Yleensä käytetään aim assistina ampumisnapissa, eli kun ammut riittävän lähelle, niin se auttaa ja osut viholliseen/vetää tähtäintä päähän, tuolla live eventeissä kun ei voi seinienläpi katsella vihollisia, niin tuo on aikavarmasti eri näppäimellä kuin ampuminen; jotta sitä voi klikkailla muutenkin ja näin saada vihollisen sijainnin suunnan selville

Muropaketin uusimmat