Uusimmat

Kesken turnauksen huijaamisesta kiinni jäänyt Counter-Strike -ammattilainen sai viiden vuoden esports-pelikiellon

25.10.2018 15:42 Muropaketin toimitus

Esports-maailmassa koettiin taannoin erikoinen tilanne, kun Counter-Strikea pelannut ammattilainen narahti huijaamisesta kesken turnauksen. Nyt on kerrottu, että kyseinen ammattipelaaja on saanut viiden vuoden mittaisen esports-pelikiellon.

Nikhil “Forsaken” Kumawat sai mittavan pelikiellon jäätyään kiinni huijaamisesta kesken turnauksen, tietää Eurogamer. Viime viikolla julkisuuteen tulleessa videossa näkyy miten Kumawat yrittää sulkea huijausohjelmaa kesken pelin.

Kumawatin joukkuetovereiden laitteistoista ei löytynyt minkäänlaisia huijausohjelmia.

Huijari itse on todennut kuinka hän on ollut epäonnistunut kaikessa siitä saakka, kun tämä alkoi pelata Counter-Strikeä.

“Halusin vain voittaa jokaisen pelin, olla täydellinen pelin jokaisella osa-alueella,” Kumawat totesi.

Vaikka Kumawat ei saanut elinikäistä pelikieltoa, on hänen vaikea päästä takaisin ammattilaispelaajaksi. Hän on saanut potkut pelitiimistään ja poistunut kokonaan sosiaalisesta mediasta. Kumawat ei ole vastannut esportsin valvovaan Esports Integrity Coalition -elimen yhteydenottoihin.

Esports Integrity Coalitionin Ian Smithin mukaan Kumawat on aiheuttanut suurta tuhoa intialaiselle CS:GO-yhteisölle. Henkilökohtaisesti Smith ei toivo näkevänsä huijaria enää ikinä Counter-Strikea tai mitään muuta peliä pelaamassa.

Muropaketin uusimmat