Uusimmat

Kojima otti kantaa itseensä liittyvään salaliittoteoriaan: “Se on oikea maanvaiva”

04.11.2022 19:22 Muropaketin toimitus

Hideo Kojima yhdistettiin Abandoned-peliin liittyvään salaliittoteoriaan, ja nyt pelintekijä kommentoi asiaa ensimmäistä kertaa.

Hideo Kojima on kertonut ensimmäistä kertaa, mitä mieltä hän on Abandoned-nimiseen peliin liittyvästä salaliittoteoriasta. Kojiman koettiin liittyvän jollain tapaan peliin, sillä hänet tunnetaan erinomaisena markkinamiehenä, joka kertoo peleistään varsin salamyhkäisesti. Abandoned on samalla tapaa arvoituksellinen, kirjoittaa VGC.

Abandoned on Blue Box Studios -peliyhtiön kehittämä kauhupeli, josta ei ole julkaistu kuin lyhyt teaser trailer -video. Blue Box Studiosin työntekijöistä ei tiedetä muuta kuin se, että yhtiötä johtaa Hasan Kahraman, joka on aiemmin julkaissut personal training -sovelluksen.

Personal training muodostaa kirjaimet PT, jonka koettiin viittaavan Kojiman kehittämään Silent Hills -peliin, joka sittemmin hyllytettiin. Pelistä julkaistiin demo, jota kutsuttiin pelattavaksi tiiseriksi, P.T. Monien mielestä tämä on selvä yhteys Kahramanin ja Kojiman välillä. Lisäksi sanottiin, että Kahraman ja Blue Box Studios ovat Kojiman mielikuvituksen tuotosta.

“Ihmiset lähettävät minulle jatkuvasti kuvia tästä Hasanista. Saan erilaisia kuvia jopa 20 päivässä. Se on oikea maanvaiva”, nauroi Kojima omassa Brain Structure -podcastissaan.

LUE MYÖS: Kuva | Hideo Kojima julkaisi jälleen arvoituksellisen julisteen tulevasta pelistään