Uusimmat

Kokeile World of Warcraftia ilmaiseksi

16.06.2006 16:36 Tero Lehtiniemi

Huippusuosittu World of Warcraft-verkkoroolipeli sen kuin jatkaa kasvamistaan, ja nyt Blizzard kosiskelee uusia pelaajia Azerothin ihmemaailmaan varsin houkuttelevalla tarjouksella: kymmenellä päivällä ilmaista peliaikaa.

World of Warcraft on yksi maailman suosituimmista tietokonepeleistä, eikä ole ansainnut lempinimeään ”virtuaalimaailman huume” ihan tyhjästä. Viitisen miljoonaa pelaajaa, mukaanlukien iso osa eDomen toimituskuntaa, on astunut ja ihastunut Azerothin fantasiamaailmaan siinä määrin, että ovat valmiita pulittamaan siellä seikkailemisesta n. kolmentoista euron kuukausimaksua. Lajityypin eri pelien parhaita puolia lähes täydellisesti yhdistelevä tuotos tarjoaa sisältöä myös satunnaisemmasta pelailusta kiinnostuneille, mikä on lajityypille varsin poikkeuksellista.

10 päivän kokeiluoikeus antaa mahdollisuuden kokeilla peliä täysin rajoituksetta, mutta ostopäätökseen kallistuttaessa edessä on kauppareissu. Varsinainen pelitunnus vaatii kaupasta ostetun pelipaketin, joskin kokeiluaikana pelattu hahmo säilyy myös jatkossa. Varoituksen sanana pelin satunnainenkin pelaaminen voi äkkiä muuttua täysin koukuttavaksi addiktioksi. Jos tämä ei pelota niin Blizzardin tarjous on erinomainen ja taloudellisesti riskitön tapa tutustua siihen, mistä World of Warcraftissa oikeasti on kyse.

Lisätietoja: http://www.wow-europe.com/en/

 

Muropaketin uusimmat