Uusimmat

Kuusi vuotta julkaisun jälkeen The Legend of Zelda: Breath of the Wildissa taotaan vieläkin uusia ennätyksiä

Kuva: © Nintendo

09.05.2023 14:38 Muropaketin toimitus

Pikapelaajat ovat tahkonneet uusia maailmanennätyksiä siinä, kuinka nopeasti Breath of the Wildin voi läpäistä.

The Legend of Zelda: Breath of the Wildin jatko-osa Tears of the Kingdom ilmestyy pian, mutta edellistäkin Zelda-peliä hakataan vielä aktiivisesti – ainakin pikapelaajien keskuudessa.

Kuten GamesRadar kertoo, on vuonna 2017 ilmestyneessä Breath of the Wildissa tehty juuri uusi maailmanennätys tai oikeastaan useampikin. Speedrun.comista käy ilmi, että Breath of the Wildin Any%-kategorian neljä tuoreinta maailmaennätystä on tehty edellisen kuukauden aikana. Any%-kilpasarjassa pelit läpäistään millä tahansa läpäisyprosentilla mahdollisimman nopeasti, usein myös pelibugeja hyödyntäen.

Tuorein maailmanennätys on vain muutaman päivän takaa, kun yhdysvaltalainen pikapelaaja Player 5 läpäisi massiivisen seikkailupelin ajassa 23 minuuttia 42 sekuntia. Kyseessä on useamman sekunnin parannus edellisestä ennätysajasta, mutta Breath of the Wildin läpäisyajat ovat pudonneet tuoreimmissa ennätyksissä niin paljon, että tämä suoritus tuskin pitää kovin kauaa kärkipaikkaa.

Alta voit katsoa Player 5:n huikean suorituksen kokonaisuudessaan. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ilmestyy tulevana perjantaina 12. toukokuuta vain Nintendo Switchille.