Uusimmat

Kuva: God of War: Ragnarökistä löytyi upea kunnianosoitus toiselle PlayStationin hittipelille

10.11.2022 17:05 Muropaketin toimitus

God of War: Raganrökin salaisuudet alkavat jo paljastua, ja yksi niistä näyttää kunnianosoitukselta toiselle mestariteokselle.

God of War: Ragnarök ilmestyi vasta eilen, mutta lukuisat pelaajat ovat jo ehtineet aloittaa Kratosin tuoreimman seikkailun. Nyt verkkoon alkaakin jo tulvia pelaajien kuvia ja videoita pelistä, ja yksi löytö on herättänyt huomiota, kertoo GamesRadar.

SPOILERIVAROITUS on nyt paikallaan, sillä uutisen loppuosa kieltämättä paljastaa yksityiskohtia pelistä. Varsinaisesta juonipaljastuksesta ei ole kysymys, mutta jos haluat säilyttää aivan kaikki salaisuudet, ei kannata jatkaa pidemmälle.

God of Warista on löydetty esine, joka näyttää olevan suora viittaus The Last of Us Part II -peliin. Kuten alla oleva kuva paljastaa, kyseessä on runo, joka kantaa nimeä ”We Who Remain, Part The Second”. Tämä jo itsessään on ilmeinen sanaleikki The Last of Us Part II:n nimestä. Lisäksi runossa mainitaan ”parrakas, julma isä” ja hänen ”sijaistyttärensä”, mikä selvästi viittaa Joeliin ja Ellieen.

Reddit-postaajan mukaan kyseisen esineen pinnassa on myös jäljitelmä Ellien upeasta tatuoinnista, josta tuli yksi The Last of Us -jatko-osan symboleista. Selvästi Santa Monica Studion kehittäjät ovat halunneet tehdä kunniaa Naughty Dogin ylistetylle pelille.

God of War: Ragnarök on saatavilla PS4:lle ja PS5:lle.