Uusimmat

L.A. Noiren julkaisupäivä sinetöitiin – huippukallis peli valmistuu lopultakin

25.01.2011 13:20 Jouni Mäki-Panula

Rockstar Games on vahvistanut julkaisevansa odotetun L.A. Noiren toukokuussa. Team Bondin kehittämä L.A. Noire ilmestyy 20. toukokuuta Euroopassa ja kolmea päivää aiemmin Pohjois-Amerikassa.

PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla nähtävässä L.A. Noiressa sukelletaan toisen maailmansodan jälkeiseen Los Angelesiin, jossa päähenkilö Cole Phelps selvittää murhasarjan alkuperää.

Vaikka L.A. Noiren peligenre sinällään on tuttu Grand Theft Autoista tunnetulle Rockstarille, on luvassa myös jotain uutta. Peli käyttää tuoretta MotionScan-tekniikkaa, joka mahdollistaa realististen ilmeiden esittämisen epäiltyjen ja silminnäkijöiden kasvoilla näitä kuulusteltaessa aivan kuin oikeassakin elämässä.

L.A. Noire on yksi pelimaailman kalleimmista ja venyneimmistä projekteista. Peliin oli uponnut yli 20 miljoonaa dollaria jo vuonna 2006, joten teoksen lopullista hintaa on pelottavaa arvailla. Saati jotta montako miljoonaa kappaletta sen pitäisi myydä, että kulut saadaan katettua. Vuosi sitten pelimaailmassa huhuttiin, että peli olisi tehty jo ainakin neljä kertaa uusiksi.

Lähde: L.A. Noire Release Date Announced.

Lisää aiheesta

Rockstarin L.A. Noire sai huisin trailerin!

Onko megakallis, viivästynyt L.A. Noire uusi Duke Nukem Forever? 

Lue myös

Ghostbusters: City of Slime on limainen moninpeli

Nintendo 3DS – ensikosketuksessa kolmiulotteinen taskukonsoli

IL-2 Cliffs of Doverin keräilyversio sittenkin kauppoihin

Domen arvosteluviikko 3/2011: Enslaved Pigsy’s DLC, LittleBigPlanet 2, Marvel Super Hero Squad ja Need For Speed: Hot Pursuit