Uusimmat

Ladaisia terveisiä

09.03.2011 15:20 Jukka O. Kauppinen

Joskus posti tuo melkoisia yllätyksiä. Odotettuja mutta unohdettuja yllätyksiä. Kun postista saapuu kirjattu kirje, jonka lähettäjäksi on merkitty ”Venäjä”, niin kyllä siinä riitti ihmettelemistä.

Aukaistaessa sisältä löytyi hauska yllätys. Olin pyytänyt erästä venäläistä ystävääni vilkaisemaan, josko hän löytäisi kollegalleni Mikko Heinoselle tämän jo vuosia etsimän pelin. Voi sitä IRC-iloittelun kakofoniaa, kun Mikko näki mitä onkaan tarjolla:

Kaikkien autopelien isä ja äiti. Lada Racing Club. Kyllä.

Luvassa on huikeita ajopelielämyksiä.

Mitä muuta toimituksen arkeen kuuluu? Työn alla on muun muassa ennakko suomalaisen Housemarquen seuraavasta pelistä, nimittäin Outland-räiskinnästä. Assassin’s Creed: Brotherhoodin PC-versiolle puntaroidaan arvostelijaa ja sekä Tero että Miikka elävät Dragon Age 2:n maailmassa. Lisäksi Miikka on suuntaamassa hiljalleen loppusuoraa kohti Rift-morpin arvostelussaan. Eric on lähetetty Deathsmilesin ja Sega-retroilun maailmaan, Petteri nautiskelee Tactics Ogresta ja Pokemoneista, kun taas Heikki kiittelee varmasti vuolaati posteljoonin yllätystuomisista. Ole hyvä vain!

Allekirjoittanut soheltaa siinä sivussa uutisten ja muiden töiden parissa, mutta tämän päivän tavoite olisi takoa loppuun Deux Ex: Human Revolution -ensikosketuksen toinen osa ennen kuin lähden tarkistamaan Skotlannin paikallissäätä.

Tsuppa duppa ja aurinkoista maaliskuuta!

– jok