Uusimmat

Lataa Battlefield 4:n viimeinen iso lisäri ilmaiseksi

19.05.2016 12:00 Juho Anttila

Battlefield 5 onkin Battlefield 1, mutta koska Battlefield 1 julkaistaan vasta syksymmällä, eikä Battlefield: Hardline ole kaikkien mielestä oikea Battlefield, on Battlefield-annos haettava vanhasta kunnon Battlefield 4:stä. Siinä oli Battlefield poikineen samassa virkkeessä ja ihan syystä. Battlefield 4:n viimeinen iso lisäri on nimittäin ladattavissa ilmaiseksi viikon ajan.

The Final Stand oli viimeinen Battlefield 4:n kausikorttiinkin sisältyneestä viiden lisärin paketista. Kausikortin ostaneillahan The Final Stand on ollut ladattavissa jo vaikka kuinka pitkään, mutta monelta muulta se on voinut mennä ohi. Tämä virhe on korjattavissa toukokuun 24. päivään saakka, kunhan pelihyllystä löytyy vain alkuperäinen Battlefield 4.

Tarjous on osa EA:n Road to Battlefield 1 -mainoskampanjaa, joka promoaa tulevaa ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuvaa räiskintäkokemusta. Kampanjan aikana nähdään todennäköisesti lisääkin ilmaistarjouksia ja mitä parasta, tarjousten myötä palvelimilla riittänee myös peliseuraa yllin kyllin.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.battlefield.com/news/road-to-battlefield

Lisää aiheesta

EA:lla räiskintäruuhka – julkaisijaa ei huoleta

Katso Battlefield 1:n ensikuvat

Battlefield 4: Second Assault DLC (PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360)