Uusimmat

Legendaarinen Day of the Tentacle remasteroidaan vihdoinkin!

07.12.2014 16:00 Juho Anttila

LucasArtsin seikkailupelit ovat lähes järjestään huimaavan hyviä, heikoimmatkin suoritukset vähintään mainioita. Yksi legendaarisimmista, Day of the Tentacle, oli jo saamassa uusioversiota, mutta LucasArtsin sulkeutuminen pilasi nämä suunnitelmat. Vaan nytpä seikkailupelien ystäville koittaa oikein ilon ja onnen päivä, sillä Tim Schaferin Double Fine ryntää pelastamaan tilanteen.

Schafer ilmoitti PlayStation Experience -keynotepuheessaan, että Double Fine aikoo väsätä Day of the Tentaclesta remasteroidun version. Meikattu klassikkopeli nähdään PC:llä, Mac:lla, Linuxilla, PlayStation 4:llä ja PlayStation Vitalla. Toteuttaja on ainakin kohdallaan, sillä Schafer itse veti alkuperäisen Day of the Tentaclen kehitystiimiä.

Tarkempia aikatauluja pelin julkaisusta ei ollut vielä tarjolla. Parhaillaan Double Fine viimeistelee toisen peliklassikon, Grim Fandangon, remasteroitua versiota. Tämä nähdään yllä mainituilla laitealustoilla tammikuun 27. päivä. Kun Double Fine on saamassa vihdoin myös Broken Age -seikkailuaan pakettiin, on Schaferin pulju ottamassa vaihteeksi sangen vahvaa jalansijaa myös seikkailupelirintamalla.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

LucasArts oli jo tekemässä Day of the Tentaclen uusintaversiota

Grim Fandango nähdään kuin nähdäänkin myös tietokoneilla

E3Dome: Grim Fandango tulee taas, aluksi vain PlayStationille

Muropaketin uusimmat