Uusimmat

Link seikkailee taas, mutta pääseekö itse Zelda koskaan päärooliin? Kehittäjillä on vastaus valmiina

Kuva: © Nintendo

15.05.2023 15:05 Muropaketin toimitus

Uusi The Legend of Zelda -peli on herättänyt kysymyksen, voisiko prinsessa Zelda päästä joskus kokonaisen pelin päähahmoksi.

The Legend of Zelda -pelien sankari on alusta asti ollut Link, vaikka monet pelaajat ovatkin historian saatossa sekoittaneet Linkin ja Zeldan nimet keskenään. Prinsessa Zelda puolestaan on ollut usein pelastettavana hahmona, mutta voisiko hän on olla myös koko pelin sankari?

Tätä kysyttiin The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin tuottajalta Eiji Aonumalta tuoreessa haastattelussa. Aonuma ei suoraan kiellä, etteikö myös Zelda voisi saada omaa peliä, mutta tämä on tuottajan mukaan pelin ideasta riippuvaista.

”Meidän mielestämme tärkeintä on aina pelaaminen”, Aonuma kommentoi Comic Bookin mukaan. ”Jos käy niin, että tietynlainen pelattavuus toteutuisi parhaiten Zeldan roolissa, niin sitten voisimme edetä siihen suuntaa. Mutta tietenkään emme ole vielä varmoja, millainen seuraava pelikokemuksemme on, joten emme tiedä, mikä on Zeldan seuraava askel.”

Zeldalla on päästy pelaamaan The Legend of Zelda -sarjan sisarpeleissä, mutta pääsarjan peleissä hän ei ole koskaan ollut pääroolissa. Prinsessan fanit joutuvat siis toistaiseksi yhä odottelemaan, josko hän joskus nousisi Linkin rinnalle pelattavaksi päähahmoksi.

LUE MYÖS: Nintendo on avoin The Legend of Zelda -elokuvaa kohtaan – kehittäjät pyytävät faneja pitämään ääntä