Uusimmat

Mad Catzillä menee niin huonosti että firma hylkää eSportsin

20.04.2016 16:30 Jukka O. Kauppinen

Pelivekotinvalmistaja Mad Catz on paistatellut viime aikoina parrasvaloissa ikävämpien uutisten kautta. Firman panostus Rock Band 4 -pelin soittimiin meni puihin, kun sen enempää musapelit kuin soittimetkaan eivät iskeneet viihteelliseen yleisöön. Myynnit ovat olleet muutenkin sen verran heikkoja, että firma on pahasti punaisella ja toimitusjohtajakin irtisanoutui häpeissään.

Mad Catzin hätä tuntuu nyt myös sponsoroinneissa, sillä firma vetäytyy vauhdikkaasti myös eSports-rintaman sopimuksistaan. Laitevalmistaja oli aikaisemmin Capcomin Street Fighter V -liigan sponsori, vaan eipä ole enää.

Myös moni ammattilaispelaaja on jäänyt vähän tyhjän päälle, kun Mad Catz ei ole enää jatkanut yhteistyö- ja sponsorisopimuksiaan. Street Fighter -kamppailijoista taisi jäädä jäljelle yksi ainoa ottelija, eikä hänenkään asemansa näytä kovin vakaalta.

Mad Catzin panostukset viime vuosina ovat menneet muutenkin vähän mönkään, sillä esimerkiksi M.O.J.O. -mikrokonsoli oli täyshutilaukaus. Kiva laite sinänsä, mutta hyödytön ja aivan liian hankalakäyttöinen. No, sentään Farming Simulatoriin sovitettu maatalouskonepeliohjain meni kuin kuumille kiville.

Lisätietoja: http://madcatz.com/

Lisää aiheesta

Mikrokonsoli M.O.J.O. on jo melkein puolittanut hintansa

Pelikopteri #017 – Soittakaa Paranoid! (Checkpoint)

Rock Band 4:n myynnit eivät tainneet olla kummoisia

Skabaa ja voita: muokattava pikkurotta haluaisi olla sinun, samoin tämä GeForce