Uusimmat

Maistuisiko kolmaskin Bayonetta

18.06.2016 14:00 Juho Anttila

Platinum Gamesin Bayonetta muistetaan omaperäisenä ja sujuvana visuaalisena ilotteluna. Jatko-osa Bayonetta 2 oli yhtä lailla mainio, mutta pelialustan valikoituminen Wii U:ksi rajoitti kohdeyleisöä melkoisen rajusti. Jatko kelpaisi varmasti pelaavalle kansalle ja se siintää myös tekijöiden itsensä mielessä.

Bayonetan ja Devil May Cry:n luojana tunnettu Hideki Kamiya puuhaa tällä hetkellä E3-messuillakin nähdyn Scaleboundin parissa, mutta kunhan lohikäärmeseikkailu saadaan pakettiin, on aika pohtia uusia tuulia. Hideki Kamiya kertoo, että tämä uusi suunta voi hyvinkin olla Bayonetta 3.

Kamiyan mukaan jatko-osasta on puhuttu paljon Platinum Gamesin sisällä ja mies on myös hahmotellut jo, minkälainen peli voisi olla. Luottamus omaan visioon on kova, joten on hyvinkin mahdollista, että suunnitelmat realisoituvat oikeaksi projektiksi. Kamiya ei tosin ole vielä puhunut aiheesta julkaisijoiden kanssa, mutta eiköhän Bayonetta ole yhä sen verran mielenkiintoinen nimi, että pelille saadaan tarvittaessa myös julkaisijan tuki.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.platinumgames.com

Lisää aiheesta

Bayonetta-studion pomo lähti lätkimään

Super Smash Brosin seuraava hahmo on Bayonetta

Nahkapukuinen paholainen maan päällä – arvostelussa peukutettu Bayonetta 2